Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Πάτρα: «Kάνε ό,τι μπορείς να ξαναβγείς» (vid) – Τι ακούστηκε δυνατά από γυναίκα ενώ ο Τσίπρας περνούσε πεζός τη Ρήγα Φεραίου!

Πάτρα: «Kάνε ό,τι μπορείς να ξαναβγείς» (vid) – Τι ακούστηκε δυνατά από γυναίκα ενώ ο Τσίπρας περνούσε πεζός τη Ρήγα Φεραίου!

Σύμφωνα με το thebest.gr η προτροπή αυτή, μήνυμα ηχηρό αλλά και ψήφος εμπιστοσύνης, προς τον Αλέξη Τσίπρα, έγινε από μια γυναίκα με την οποία συνομίλησε ενω περπατούσε στο γνωστό εμπορικό δρόμο της Ρήγα Φεραίου.

Συγκεκριμένα στο επιμελητήριο Αχαΐας βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος από το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται στην Πάτρα. Ο ίδιος περπάτησε τη Ρήγα Φεραίου και μάλιστα στη διαδρομή μίλησε με πολίτες. «Kάνε ό,τι μπορείς να ξαναβγείς» του είπε μία κυρία που συνομίλησε για λίγο μαζί του, όπως ακούμε στο παρακάτω βίντεο.

ΥΓ: Τα κανάλια χθες έδειχναν μαγνητοσκοπημενες συνεντευξεις του Πρωθυπουργού και υπουργούς που δάκρυζαν. Φανταζόμαστε πόσο ενθουσιασμένα θα ηταν να είχαν στη διάθεσή τους ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο σαν κι αυτό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντί του Αλέξη Τσίπρα. Και πως θα προβαλλόταν στα δελτία. Ενώ τώρα …

Leave a Reply

four × 2 =

Top