Είστε εδώ

Παρέμβαση Στέφανου Τζουμάκα: ” Η θέληση του λαού είναι το αξεπέραστο κριτήριο για τις μετεκλογικές συνεργασίες”

Και στις εκλογές της Τουρκίας αποδείχθηκε με σαφήνεια ότι υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας και εγκυρότητας των δημοσκοπήσεων ως εργαλείο ανίχνευσης των τάσεων στην κοινωνία. Θεωρώ ότι το ίδιο θα συμβεί και στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές στη χώρα μας όπου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχθεί πρώτος και με σημαντικό προβάδισμα, σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Τζουμάκας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA TV.

Όσον αφορά τις εκλογές στην Τουρκία βλέπουμε ότι υπάρχει μια μεγάλη διαίρεση στη χώρα που συνδέεται και με τη νέα μεγάλη διαίρεση του κόσμου με τον νέο «Ψυχρό πόλεμο» όπου έχει ξεκινήσει η αναμέτρηση μεταξύ του δυτικού κόσμου και των αναδυόμενων χωρών όπως αυτές εκπροσωπούνται σήμερα από τις χώρες των BRICS.

Όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες στη χώρα μας, είναι σαφές ότι πρώτα το εκλογικό σώμα θα αποφασίσει. Η θέληση του λαού είναι το αξεπέραστο κριτήριο. Μετεκλογικά θα γίνει η όποια συζήτηση και προφανώς σε προγραμματική βάση αν προκύψει σύγκλιση θα έχουμε Κυβέρνηση συνεργασίας, αν όχι θα πάμε σε δεύτερες εκλογές και την πολιτική λύση θα τη δώσει και πάλι ο ελληνικός λαός. Η θέση επομένως είναι ξεκάθαρη.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.alphatv.gr/news/ekloges/article/134385/sto-dromo-gia-tis-kalpes-stef-tzoumakas-upops-me-ton-suriza-sto-notio-tomea-tis-athinas/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *