Είστε εδώ

Παρέμβαση Πλεύρη μετά το σάλο και την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ: “Θα γίνουν τα νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος”

Στο θέμα που απο τα πρώτα που to ανέδειξε ήταν και το The FAQ , παρενέβη σήμερα ο Υπουργός Υγείας. Ο Θάνος Πλεύρης είπε από τη Βουλή ότι τα νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη θα κατασκευαστούν με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

– Διαβάστε: Αιχμές από το “Σταύρος Νιάρχος” για τις μεγαλοκατασκευαστικές εταιρείες: Ακύρωση της δωρεάς 3 περιφερειακών νοσοκομείων γιατί ζητούσαν υπερβολική εργολαβία – Παρέμβαση της Κ. Νοτοπούλου

Συγκεκριμένα ο Θάνος Πλεύρης απαντώντας σε σχετική αναφορά του ΣΥΡΙΖΑγια την ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού, εξηγώντας ότι «η διαγωνιστική διαδικασία απέβη άκαρπη επειδή οι προσφορές ήταν ανώτερες του ύψους της δωρεάς και γι’ αυτό θα γίνει άλλη διαδικασία».

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς την εκτέλεση των έργων και αυτά θα ολοκληρωθούν κανονικά. Επίσης, δεν τίθεται κανένα θέμα αλλαγής του χρονοδιαγράμματος ούτε θέμα μη ολοκλήρωσης του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *