Είστε εδώ
Home > FAQ news > Παρέμβαση Ντογιάκου ΟΧΙ για τις παρακολουθήσεις, αλλά για τις … διαρροές για τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη – Κουκάκη

Παρέμβαση Ντογιάκου ΟΧΙ για τις παρακολουθήσεις, αλλά για τις … διαρροές για τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη – Κουκάκη

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, προκάλεσε η υπόθεση των παρακολουθήσεων των τηλεφώνων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη.

Με φόντο τον πολιτικό σεισμό που προκάλεσαν οι παραιτήσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού και του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, ο κ. Ντογιάκος θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, όχι για την ουσία των καταγγελιών για παρακολούθηση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά για τη διαρροή των στοιχείων, που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα.

Αυτά τα έγγραφα, όπως επισημαίνεται, αφορούν που αφορούν, «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας». Η σπουδαιότητα της υπόθεσης οδήγησε τον εισαγγελέα να διεξάγει ο ίδιος την έρευνα που άπτεται, όπως διευκρίνιζαν ανώτατες εισαγγελικές πηγές, σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

Πηγή: newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top