Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Παρατηρησεις στον Δένδια … από Μπογδάνο και στο βάθος … Άδωνις!

Παρατηρησεις στον Δένδια … από Μπογδάνο και στο βάθος … Άδωνις!

Οι διασυνδέσεις του με την αντιπροεδρία της ΝΔ μπορεί να μη στάθηκαν αρκετές για να γλιτώσει τη θέση που φέρεται να είχε εξασφαλίσει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται πως…νβρήκε έναν διαφορετικό ρόλο: Τη διαδικτυακή υπεράσπιση του Άδωνη Γεωργιάδη έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων, όπως είναι ο Νίκος Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Δένδιας μιλώντας στην ΕΡΤ, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι με τον κ. Γεωργιάδη «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους». Πρόσθεσε, επίσης για τη Νέα Δημοκρατία: «Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί».

Έτσι, ο εν λόγω δημοσιογράφος φαίνεται πως ένιωσε την ανάγκη να βάλει «πλάτη» στον λαλίστατο αντιπρόεδρο της ΝΔ, κάτι που έκανε με αναρτήσεις στο Twitter:

«Αναρωτηθείτε: Αν κατέβαιναν στην ίδια περιεφέρεια -οποιαδήποτε περιφέρεια- ο Νίκος Δένδιας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ποιος θα υπερίσχυε και δη εμφατικά; Αυτά. Καλή Σαρακροστή», σημείωσε.

Σε άλλη του ανάρτηση, τόνισε με νόημα: «Δεν είναι κακό να έχεις αρχηγικές βλέψεις. Κακό είναι να ποζάρεις σα δελφίνος και να υποδύεσαι τη συνείδηση του κόμματος ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές, υπονομεύντας τον πρόεδρο που υποτίθεται πως στηρίζεις – και μάλιστα πριν καν αυτός πάρει την εξουσία».

Πηγή: altsantiri.gr

Leave a Reply

eleven + 11 =

Top