Είστε εδώ
Home > FAQ media > Παράταση ως τις 5 Μαρτίου πήρε το … “λουκέτο” στο Mega!

Παράταση ως τις 5 Μαρτίου πήρε το … “λουκέτο” στο Mega!

Παράταση ως τις 5 Μαρτίου πήρε σήμερα το Mega καθώς τότε αναμένεται να αποφασίσει η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αν ο τηλεοπτικός σταθμός θα διακόψει τη λειτουργία του.

Για τα άλλα δύο κανάλια που μπήκαν στο άρθρο 14Α του νόμου 4439, το «ΑΡΤ» και το «Μακεδονία», η Ολομέλεια του ΕΣΡ θα αποφασίσει σχετικώς στις 27 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το άρθρο 14α, οι λειτουργούντες κατά την έναρξη της διαδικασίας παροχής τηλεοπτικών αδειών που δεν μετέχουν στη διαδικασία αυτή, θα πρέπει να διακόψουν τη λειτουργία τους εντός τριμήνου το ανώτερο, μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης.

Σήμερα, στο ΕΣΡ προσήλθαν το Mega, το ΑΡΤ και το Μακεδονία, προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις τους για την προοπτική λειτουργίας τους.
Από την πλευρά του Mega, το ΕΣΡ έλαβε επιστολή γραμμένη σε επιστολή της εταιρείας υπογεγραμμένη από δύο δικηγόρους, με την οποία ενημέρωναν πως το κανάλι έχει προσφύγει στο ΣτΕ, θεωρώντας αντισυνταγματική τη διαδικασία παροχής αδειών (η οποία εκδικάζεται, μαζί με εκείνες του Alpha, του ΣΚΑΪ, του Star, του ΑΝΤ1 και της ΕΙΤΗΣΕΕ στις 2 Μαρτίου) και ως εκ τούτου δεν έχει νόημα η εμφάνισή του στο ΕΣΡ.

Πηγή: newspost.gr

Leave a Reply

Top