Είστε εδώ
Home > FAQ news > Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης για … “οικογενειακούς λόγους” ! Επιβεβαίωση του The FaQ

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης για … “οικογενειακούς λόγους” ! Επιβεβαίωση του The FaQ

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες του The FaQ αλλά και άλλων Μέσων, εδω και ημέρες οτι το κλίμα με το Μέγαρο Μαξίμου είχε διαρραγεί. Σημειώνεται οτι ο κ Ταραντίλης είχε “εξαφανιστεί” από το προσκήνιο από την προπερασμένη Τρίτη οταν είχε διαβεβαιώσει στην ενημερωση των πολιτικών συντακτών οτι ο Δημ Λιγνάδης είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους για να τον αδειάσουν λίγα 24ωρα μετά τόσο η Λινα Μενδώνη, ο Άκης Σκέρτσος όσο και ο Γ. Γεραπετρίτης αλλά και ο Πρωθυπουργος την Πέμπτη στην Βουλή, λέγοντας οτι ζητηθηκε η παραίτησή του μόλις έγινε γνωστη η καταγγελία για βιασμό ανηλίκου…Όλο αυτο το χρονικο διαστημα στη θεση του εμφανιζόταν η αν. κυβερνητική εκπροσωπος Αρ. Πελώνη. Οι διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι “Δεν άντεξε την πίεση της θέσης” …

Στην επιστολή του ο κ. Ταραντίλης επικαλείται οικογενειακούς λόγους που δεν του επιτρέπουν όπως αναφέρει να ασκεί τα καθήκοντά του:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη μεγάλη τιμή να με ορίσετε Υφυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Οικογενειακοί λόγοι που προέκυψαν έκτοτε δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ αυτά τα καθήκοντα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από τα βουλευτικά έδρανα θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας για μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη χώρα, τιμώντας πάντοτε την εμπιστοσύνη που μου δείξατε».

Χρέη Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα εκπληρώνει η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

One thought on “Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης για … “οικογενειακούς λόγους” ! Επιβεβαίωση του The FaQ

  1. Ντροπη ντροπη και μονο ντροπη σας. Τι βλακειες γραφετε. Αν δεν ξερετε τουλαχιστον σιωπηστε. Σεβαστειτε τον αλλο.

Leave a Reply

2 × one =

Top