Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Πάνω απ όλα … “Συνηθισμένοι άνθρωποι”! Μπαλατσινού – Κικίλιας μετακόμισαν στην οδό … “Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ” δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Πάνω απ όλα … “Συνηθισμένοι άνθρωποι”! Μπαλατσινού – Κικίλιας μετακόμισαν στην οδό … “Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ” δίπλα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Θέλοντας προφανώς ο Βασ Κικίλιας να είναι κοντά στην καθημερινότητα των πολιτών της Αθήνας, οι οποιοι τον εκλέγουν άλλωστε για να τους εκπροσωπεί στην Βουλή, μετακόμισαν σε μια … συνηθισμένη παραδοσιακή αθηναική γειτονιά! Σύμφωνα με το Daily Media.gr το ζευγάρι μετακόμισε μαζί σε ένα διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου, μία παραδοσιακή και αριστοκρατική γειτονιά της Αθήνας, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο και κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο. Κατά πολλούς, και όχι άδικα, θεωρείται η πιο ασφαλής περιοχή της Αθήνας και σίγουρα η ακριβότερη.

Αυτό που λίγοι μπορούν κανείς να θυμηθουν ακούγοντας το όνομα της οδού Στησιχόρου είναι η ιστορία που έχει πίσω της ως η οδός «Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ», του πρώτου και ίσως του μοναδικού ζευγαριού τέτοιου στάτους διασημότητας στον κινηματογράφο και το θέατρο, με το το ενδιαφέρον του κοινού για τη προσωπική του ζωή να παραμένει μέχρι σήμερα αμείωτο.

Leave a Reply

Top