Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Παλιά τους τέχνη κόσκινο στο ΣΚΑΙ: Ο Στραβελάκης είδε “πορεία του ΣΥΡΙΖΑ” για το άσυλο και ο ρεπόρτερ τον διέψευσε πανηγυρικά…(vid)

Παλιά τους τέχνη κόσκινο στο ΣΚΑΙ: Ο Στραβελάκης είδε “πορεία του ΣΥΡΙΖΑ” για το άσυλο και ο ρεπόρτερ τον διέψευσε πανηγυρικά…(vid)

“Την πρώτη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση” είδε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης περιγράφοντας την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε σήμερα στην Αθήνα κατά της σχεδιαζόμενης κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.

Τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ “άδειασε” ωστόσο μεγαλοπρεπώς ο ίδιος ο ρεπόρτερ του καναλιού Δημήτρης Λάππας, που επεσήμανε ότι δεν είναι συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πορεία φοιτητικών παρατάξεων και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

βίντεο από documentonews.gr

2 thoughts on “Παλιά τους τέχνη κόσκινο στο ΣΚΑΙ: Ο Στραβελάκης είδε “πορεία του ΣΥΡΙΖΑ” για το άσυλο και ο ρεπόρτερ τον διέψευσε πανηγυρικά…(vid)

  1. Που το ειχαν κρυμμενο το δεξιοσκυλο. Το κακο γα τον ΣΥΡΙΖΑ θα ηταν να μη διωργανωνε και απουσιαζε απο τα συλαλητηρια, οταν επιχειρουν τα φασισταρια οι κολητιι σου να καταργησουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Leave a Reply

Top