Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Παγίδα” θανάτου το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας: Χτίστηκε πάνω στο ρέμα κόβοντας την πορεία του νερού

“Παγίδα” θανάτου το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας: Χτίστηκε πάνω στο ρέμα κόβοντας την πορεία του νερού

Τρεις νεκροί έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του αμαξοστασίου του δήμου, που βρίσκεται μέσα στο φονικό ρέμα της Μάνδρας και στην πραγματικότητα “κόβει” τη ροή του νερού.

Όπως φαίνεται στο δημοσίευμα του newsit.gr, στον χάρτη της περιοχής είναι εμφανές ότι το σημείο αυτό ουσιαστικά βρίσκεται μέσα στο ρέμα και το “κόβει”. Το αμαξοστάσιο του δήμου είναι το σημείο στη Μάνδρα όπου κατέληξαν οι περισσότερες σοροί ανθρώπων που βρέθηκαν την ώρα του κακού στην παλιά εθνική Ελευσίνας – Θηβών στην καντίνα.

Το σημείο όπου βρίσκεται το μηχανουργείο, όπου εντοπίστηκε ένας νεκρός και άλλες δύο σοροί την Κυριακή είναι αυτό στο οποίο καταλήγουν τα νερά του ρέματος, αφού σταματούν στις επιχώσεις από τους ιδιώτες και το Δήμο.

Το πρώτο εμπόδιο (στο επάνω μέρος της εικόνας- 1) είναι το μηχανουργείο όπου εντοπίστηκε μια σορός το Σάββατο και αμέσως μετά ο χώρος του αμαξοστασίου (2) όπου βρέθηκαν οι άλλες δύο σοροί.

Στον χάρτη φαίνεται ξεκάθαρα ότι η φυσική ροή του ρέματος τέμνεται στο σημείο αυτό και από εκεί και κάτω ξεκινάει η έντονη οικοδόμηση. Κάπως έτσι το “τσουνάμι” εισέβαλε στην περιοχή παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του, σκοτώνοντας ανθρώπους και καταστρέφοντας περιουσίες.

Οι δύο πρώτες σοροί που εντοπίστηκαν στο σημείο ήταν θαμμένες από λαμαρίνες, δέντρα και λάσπες, η τρίτη εντοπίστηκε από εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο που έκαναν εργασίες αποκατάστασης του χώρου.

Και οι τρεις νεκροί την ώρα του κακού βρίσκονταν σε μεγάλη απόσταση από εκεί που εντοπίστηκαν πάνω στην παλιά εθνική οδό, σε έναν δρόμο που φτιάχτηκε πλάι στο ρέμα επηρεάζοντας σε ένα μεγάλο μέρος τη φυσική ροή, ενώ στο σημείο με τις καντίνες ουσιαστικά “κόβει” το ρέμα στη μέση.

 

Πηγή: newsit.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top