Είστε εδώ
Home > FAQ media > Ούτε την… ΕΡΤ δεν έπεισε το «επίδομα» Μητσοτάκη – Σταϊκούρα και διδάσκει στους τηλεθεατές πώς να κλέψουν βενζίνη βήμα – βήμα! (vid) 

Ούτε την… ΕΡΤ δεν έπεισε το «επίδομα» Μητσοτάκη – Σταϊκούρα και διδάσκει στους τηλεθεατές πώς να κλέψουν βενζίνη βήμα – βήμα! (vid) 

Ένα κατατοπιστικότατο ρεπορτάζ για το πώς μπορούμε όλοι οι πολίτες να… κλέψουμε βενζίνη(!) μας χάρισε απλόχερα η δημόσια τηλεόραση, λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανακοίνωση του επιδόματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη-Σταϊκούρα, που δεν φτάνει να γεμίσεις το αυτοκίνητο ούτε για μία ημέρα (το λες και «καρφί» από την ΕΡΤ)…

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ έδωσε οδηγίες να κλέψουν ρεζερβουάρ και μας παρουσίασε τους πιο διαδεδομένους τρόπους καθώς και τα εξαρτήματα που χρειάζονται.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η κλοπή βενζίνης από σταθμευμένα αυτοκίνητα είναι ένα φαινόμενο. Ωστόσο ο σταθμός εκτίμησε πως πρέπει να εξειδικεύσει το φαινόμενο και εξηγήσει με ποιους τρόπους γίνεται η κλοπή «επακριβώς».

Μάλιστα για την ανάγκη του ρεπορτάζ κάλεσε και μηχανικό για να γίνει πιο εμπεριστατωμένο το θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για κάτι δύσκολο, αφήνοντας ενεούς τους τηλεθεατές.

Οι τρόποι λοιπόν, οι πιο διαδεδομένοι είναι δύο και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο εξοπλισμό. Το ρεπορτάζ χαρακτηρίστηκε από το πάνελ «διαφωτιστικό».

Υ.Γ.: Αναμένουμε επόμενο ρεπορτάζ για το πώς μπορούμε να πάρουμε φρούτα και λαχανικά από το σούπερ μάρκετ χωρίς να μας καταλάβουν – και αυτά έχουν φτάσει στο Θεό!

Με πληροφορίες: avgi.gr

Leave a Reply

six + sixteen =

Top