Είστε εδώ
Home > FAQ media > Ούτε καν…”Βελόνα και κλωστή”: Μέχρι και σε σάιτ που κυριολεκτικά δεν υπάρχει έδωσε λεφτά ο Πέτσας για την καμπάνια του κορονοϊού!

Ούτε καν…”Βελόνα και κλωστή”: Μέχρι και σε σάιτ που κυριολεκτικά δεν υπάρχει έδωσε λεφτά ο Πέτσας για την καμπάνια του κορονοϊού!

Στη λίστα που δόθηκε από τον Στέλιο Πέτσα στη δημοσιότητα και δηλώνονται τα ΜΜΕ που έλαβαν κομμάτι της πίτας της τεράστιας χρηματοδότησης (σ.σ την οποία ανέλαβε να μοιράσει μια ιδιωτική εταιρεία), εμπεριέχεται και site το οποίο δεν λειτουργεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Σπυρόπουλου για το documentonews.gr.

Το site λέγεται diavouleusi.gr και εμφανίζει, όσες φορές την επισκεφτήκαμε σήμερα, σφάλμα (502 Bad gateway)

Όπως προκύπτει μέσω των στοιχείων της γνωστής ιστοσελίδας waybackmachine, η οποία αποθηκεύει σελίδες του διαδικτύου, το τελευταίο online ίχνος του εν λόγω site εντοπίζεται στις 4 Δεκεμβρίου του 2019. Μήνες δηλαδή πριν εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας.

Το site, όταν λειτουργούσε, φαίνεται να είχε κεντρικό πρόσωπο τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μάστορα, ο οποίος παρουσίαζε για κάποιο διάστημα την εκπομπή “Ελεύθερα” στο κανάλι ART TV, ενώ δήλωνε ότι έχει καταχωρηθεί στο μητρώο online media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Ακόμα και εάν δεχτούμε το σενάριο ότι πρόκειται για μια «κακιά» ημέρα για το diavouleusi.gr που «έπεσε» λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος, κάνοντας μια έρευνα στα στατιστικά του, την περίοδο που φαινόταν να λειτουργεί κανονικά, προκύπτει ότι είχε σχεδόν ανύπαρκτη επισκεψιμότητα.

Στην similarweb, τη δημοφιλέστερη και πιο έγκυρη πλατφόρμα για την καταγραφή της επισκεψιμότητας ιστοσελίδων του διαδικτύου, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο αναγνωσιμότητας για το diavouleusi.gr, ενώ στην Alexa, μιας ακόμη γνωστή πλατφόρμα καταγραφής analytics (στατιστικά) ιστοσελίδων, εμφανίζεται στη θέση 3.095.696!

Το documentonews.gr κάλεσε στο τηλέφωνο που ήταν δηλωμένο στην ιστοσελίδα του diavouleusi.gr, αλλά όπως προέκυψε, όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά εμφανίζεται να μην υπάρχει καν.

πηγή: documentonews.gr (ρεπορτάζ Νίκος Σπυρόπουλος)

One thought on “Ούτε καν…”Βελόνα και κλωστή”: Μέχρι και σε σάιτ που κυριολεκτικά δεν υπάρχει έδωσε λεφτά ο Πέτσας για την καμπάνια του κορονοϊού!

Leave a Reply

twelve − five =

Top