Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ουαγκουντουγκού !!!

Ουαγκουντουγκού !!!

Η χαρά του παιδιού !

Μάθημα γεωγραφίας σήμερα στο Twitter, καθώς στα πιο δημοφιλή hashtags βρίσκονται χώρες και πρωτεύουσες από εξωτικές και όχι μόνο χώρες.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα του thepressproject.gr σύμφωνα με το οποίο διατρέχοντας κανείς στα θετικά reactions στις αναρτήσεις του πρωθυπουργού διαπιστώνει κανείς πως κρύβεται μία πολύ πιο εντυπωσιακή και πρωτοφανής εικόνα.

Λογαριασμοί όπως ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού; Είναι όλοι οπαδοί του Κυριάκου Μητσοτάκη και το αποδεικνύουν με το like τους στις πρόσφατες αναρτήσεις του πρωθυπουργού.

Όπως ήταν αναμενόμενο το #Ουαγκουντουγκού που είναι πρωτεύουσα της ταλαιπωρημένης Μπουρκίνα Φάσο και ο λογαριασμός του Μαρτίν (Martine) με καταγωγή από εκεί και είναι φαν το πρωθυπουργού έκλεψε την παράσταση στο δραστήριο μέσο.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν, είναι πράγματι τόσο μεγάλη η απήχηση και η καριέρα του πρωθυπουργού στο εξωτερικό ή κάποιος πληρώνει λογαριασμούς από εξωτικές χώρες ώστε να εμφανίζονται λάτρεις του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Τις απαντήσεις δίνει το twitter με άλλοτε καυστικό χιούμορ κι άλλοτε με οργή.

Leave a Reply

five + 1 =

Top