Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ουπς! Άλλο ένα #fakenews από τον Αντιπρόεδρο του Κυριάκου: Πήγε να υπερασπιστεί τον Αυγενάκη με ψέματα – Το παραδέχτηκε μετά στο Τwitter (vid)

Ουπς! Άλλο ένα #fakenews από τον Αντιπρόεδρο του Κυριάκου: Πήγε να υπερασπιστεί τον Αυγενάκη με ψέματα – Το παραδέχτηκε μετά στο Τwitter (vid)

Τη “βρώμικη δουλειά” της υπεράσπισης του Λευτέρη Αυγενάκη ανέλαβε να κάνει από τηλεοράσεως ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος, για άλλη μία φορά, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου υποστήριξε ότι  «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα».

Η υπερασπιστική γραμμή που επέλεξε να ακολουθήσει η προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ότι είχε φωτογραφίες όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Έλενα Κουντουρά μαζί με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος αναρωτήθηκε πώς δεν βρήκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο Κώστας Βαξεβάνης…

Η απάντηση βέβαια είναι ότι δεν τις βρήκε ο Βαξεβάνης ούτε το Documento γιατί  στις φωτογραφίες δεν εμφανίζεται ο Μπαμπάμτσης αλλά ο επιχειρηματίας Αντώνης Πιτταράς, φίλος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum και διοργανωτής της εκδήλωσης του Greek Economic Forum (G.E.F.), στο Salon de Bricolage.

Ο Άδωνις τα μάζεψε μετά μέσω twitter. Αφού το σόου του ψεύδους είχε δοθεί on camera… έγραψε: «Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενακη και των Υπουργών».

* Με μια σημείωση, αν ήταν πράγματι στην ίδια εκδήλωση φαίνεται ότι ο κ. Πιτταράς άλλαζε γραβάτες!

H Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Αντώνη Πιτταρά

Πηγή: documentonews.gr, left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top