Είστε εδώ

Ότι προλάβουν πλέον … Παππάς – Ζαχαριάδης: (Νέες…) Ρουσφετολογικές προσλήψεις σε ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «με το νέο “γαλάζιο” νομοσχέδιο, που προωθεί σχεδόν εν κρυπτώ και με fast track διαδικασίες, επιχειρεί να θεσμοθετήσει τις ρουσφετολογικού τύπου προσλήψεις προσωπικού στις ΔΕΚΟ μεταφορών (ΟΑΣΑ, Ο. ΣΥ, ΣΤΑ.ΣΥ. κ.ά.), για τις οποίες θα αποφασίζει η εκάστοτε Διοίκηση των μεταφορικών εταιριών με αδιαφανή και αυθαίρετα κριτήρια», τονίζουν με κοινή δήλωσή τους οι τομεάρχες Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς και Κώστας Ζαχαριάδης.

«Για τον, δε, ΑΣΕΠ επιφυλάσσεται ο ρόλος του «κομπάρσου» στο πλαίσιο της νομιμοφάνειας, καθώς δεν θα έχει κανέναν απολύτως λόγο στις προσλήψεις, παρά μόνο στον “έλεγχο νομιμότητας”, και άρα δεν εξασφαλίζεται κανένα κριτήριο αξιοκρατίας.

Ό,τι ξεκίνησε το 2020 με τα γνωστά ευτράπελα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θέλει να το συνεχίσει σήμερα. Φυσικά, δεν μπορεί να κρύψει καν την πρόθεση της να εκχωρήσει σταδιακά τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες στις ιδιωτικοποιήσεις και σε διάφορες ανώνυμες εταιρίες μέσω της “εταιρικής διακυβέρνησης”.

Για τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης σημασία δεν έχουν ούτε η αξιοκρατία ούτε η αριστεία. Σκοπός της ήταν και είναι να καταστήσει το δημόσιο βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα. Αυτό αποπειράται και τώρα».

One thought on “Ότι προλάβουν πλέον … Παππάς – Ζαχαριάδης: (Νέες…) Ρουσφετολογικές προσλήψεις σε ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.