Είστε εδώ

Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει…

Τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή παρακολούθησαν, ως είθισται κατά καιρούς, και μαθητές Γυμνασίου.
Είναι βέβαιο ότι η σημερινή συνεδρίαση θα τους μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους. Θα έχουν π.χ. να θυμούνται τον κ. Λοβέρδο μαινόμενο υπέρ καναλαρχών. Τους κκ Βενιζέλο, Δένδια, σε πιο χαμηλούς τόνους, αλλά με το ίδιο μοτίβο, να προαναγγέλλουν ότι θα πάνε την ελληνική κυβέρνηση στο Συμβούλιο της Ευρώπης για δήθεν επίδειξη αυταρχισμού – όπως έγινε με την Πολωνία…. Μη δίνοντας δυάρα για το γεγονός ότι ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ όχι μόνο στα μάτια των παιδιών αλλά στο σύνολο των πολιτών…
Γιατί πλέον έχουν αποχαλινωθεί. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, σε αγαστή σύμπνοια, ανταλλάσσουν ΤΑ ΙΔΙΑ επιχειρήματα να προσπαθούν να πείσουν (ποιούς άραγε;;;), για δήθεν αντισυνταγματικότητα της ρύθμισης της κυβέρνησης. Ρύθμισης, που ας μην το ξεχνάμε, βάζει τέλος σε 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΧΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ!!!! “Αναρχικοί” λοιπόν, “αναρχικοί της τσέπης και των καναλαρχών” όλοι τους, οι Κούληδες, οι Βενιζέλοι, οι Θεοδωράκηδες, οι Λεβέντηδες, όλοι τους. Ένα κι ένα τα μπουμπούκια της πιο χαμερπούς και βρώμικης και ανήθικης διαπλοκής που είδε ποτέ τούτος ο τόπος. Ούτε το “αιδώς Αργείοι” ούτε τίποτε τους πιάνει. Το μόνο που τους “αξίζει” είναι μια μεγάλη, πηκτή, περιποιημένη ροχάλα. Αν και αυτή σίγουρα χαμένη θα πάει. Γιατί απλά θα νομίζουν ότι ψιλοβρέχει.
Πράγματι. Αυτή η συνεδρίαση θα έπρεπε να διδάσκεται σε σχολεία και στα πανεπιστήμια.
Για να μαθαίνουν μαθητές και φοιτητές πόσο χαμηλά μπορούν να φθάσουν άνθρωποι που εκλέχθηκαν να υπηρετούν τους πολίτες, και αντί για αυτούς, υπηρετούν ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ τους καναλάρχες.
Μπορεί το σάλιο να πάει χαμένο, η Ιστορία όμως γράφτηκε σήμερα το βράδυ στη Βουλή των Ελλήνων.
Και ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *