Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Όταν ο Τσίπρας έσκασε στα γέλια με την γκάφα (άλλη μια) Μητσοτάκη και ο Τσακαλώτος άνοιξε τα χέρια του προς τον ουρανό ( vid )

Όταν ο Τσίπρας έσκασε στα γέλια με την γκάφα (άλλη μια) Μητσοτάκη και ο Τσακαλώτος άνοιξε τα χέρια του προς τον ουρανό ( vid )

O Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται να γελά ενώ ο Ευκλ Τσακαλώτος ανογει τα χέρια του κάνοντας επίκληση προς τον ουρανό …

Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε στην αντεπίθεση: «Δεν ήσασταν. Έκανα λάθος. Ζητώ συγννώμη. Το αποκηρύσσετε λοιπόν. Δεν πειράζει, ήταν πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας κι αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα. Ο έχων την βασική ευθύνη».

Ένα… λαθάκι ήταν βρε παιδιά! Είναι η στιγμή που ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής για την ομιλία του, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού. Συγκεκριμένα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον κ. Χουλιαράκη: «Καθώς τον παρακολουθούσα, σκεφτόμουν κύριε Χουλιαράκη εσείς δεν ήσασταν υπουργός και το πρώτο εξάμηνο του 2015;».

Εκείνη την στιγμή από τα υπουργικά έδρανα ακούστηκαν πολλά… όχι (!) μιας και ο Γιώργος Χουλιαράκης ανέλαβε υπουργικά καθήκοντα μετά το… θυελλώδες πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς.

Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

Top