Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (vid) Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε θετική αναφορά για τον Αδ. Γεωργιάδη: ” Είναι ευφυής, ξέρει από λαικό κόσμο και καταλαβαίνει, γι αυτό και χαμήλωσε τον πήχυ των προσδοκιών για τη ΝΔ…”

(vid) Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε θετική αναφορά για τον Αδ. Γεωργιάδη: ” Είναι ευφυής, ξέρει από λαικό κόσμο και καταλαβαίνει, γι αυτό και χαμήλωσε τον πήχυ των προσδοκιών για τη ΝΔ…”

«Η κάλπη των ευρωπαϊκών θα αποκαλύψει τη μεγάλη απάτη του κ. Μητσοτάκη και των επικοινωνιολόγων του», είπε χαρακτηριστικά σε κάποια απόστροφο της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας και προσέθεσε… «τη μεγάλη απάτη της δήθεν κατά κράτος επικράτησης της ΝΔ και του αρχηγού της στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις».

Όπως είπε μάλιστα σκωπτικά, αμέσως με την εκλογή του στη ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης έγινε από μερίδα των ΜΜΕ και των δημοσκοπικών εταιριών, πρωθυπουργός και πως οι δημοσκοπικές εταιρείες που απέτυχαν επανειλημμένα στις προβλέψεις τους, έσπευσαν να προδιαγράψουν ότι, ανεξάρτητα από το αν πείθει ή όχι ο κο. Μητσοτάκης και η ΝΔ, ανεξάρτητα από το αν έχει σχέδιο και πρόταση για το αύριο της χώρας, είναι ήδη νικητές και μάλιστα με 10, 15, 20 μονάδες στις επικείμενες εκλογές.

«Όποιος πορεύεται με σύμμαχο την απάτη δεν έχει πολύ δρόμο να διανύσει, έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της αποκάλυψης», είπε, για να τονίσει ότι «η κάλπη των ευρωπαϊκών στις 26 Μαΐου θα είναι αυτή που θα αποκαλύψει τη μεγάλη απάτη του κ. Μητσοτάκη και των επικοινωνιολόγων του».

«Γιατί μπορεί αυτός να προβάρει ήδη γραβάτες και κουστούμια πρωθυπουργικά, αλλά ξεχνάει ότι τους πρωθυπουργούς δεν τους εκλέγουν ούτε οι φίλοι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης, ούτε οι φίλοι δημοσκόποι, αλλά ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στην κάλπη», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα: «…Θα συνιστούσα στο επιτελείο της ΝΔ, να συνεχίσουν αυτή την πολιτική της απάτης. Να μην την διορθώσουν, όπως επιχείρησε προχθές ο ευφυής – γιατί είναι ευφυής, μην τον κατηγορούμε για όλα- αντιπρόεδρος της ΝΔ ο κύριος Γεωργιάδης, που κάτι ξέρει από λαϊκό κόσμο και από εκλογές, γιατί άλλωστε και ο ίδιος από εκεί προέρχεται και ήταν υποψήφιος στην Β’ Αθηνών που έχει λαικές γειτονιές και ξέρει ότι ο λαϊκός κόσμος δεν κερδίζεται με επικοινωνιακές παράτες και έσπευσε να χαμηλώσει τον πήχυ για τη ΝΔ στις ευρωεκλογες… Να συνεχίσουν τη πολιτική τη απάτης αλά να μη προσδοκούν ότι θα τους κάνουμε τη χάρη να επισπεύσουμε τις εθνικές εκλογές. Τα πικρά ποτήρια θα πιούν ένα ένα. Πρώτα θα έρθει η ηχηρή διάψευση των ευρωεκλογών και ακολούθως το Φθινόπωρο η οριστική και καθοριστική τους ήττα στη κάλπη των εθνικών εκλογών. Και η μεγάλη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης, της Ελλάδας των πολλών έναντι της Ελλάδας των ελίτ».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 25.00:

Με πληροφορίες από: iefimerida.gr και newsit.gr / newpost.gr

Leave a Reply

Top