Είστε εδώ
Home > FAQ news > Όταν 2 ημερες μετά τις εκλογές το The FaQ έφερνε στο φως τη συγγενική σχέση Μητσοτάκη – Διαματάρη

Όταν 2 ημερες μετά τις εκλογές το The FaQ έφερνε στο φως τη συγγενική σχέση Μητσοτάκη – Διαματάρη

Απομάκρυνε τελικά από την κυβερνησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον υφ/γο Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη, υπό το βάρος του σαλου που ξεσηκώθηκε και των αποκαλύψεων στο διαδίκτυο και τα social media για τους ανύπαρκτους τίτλους σπουδών και το “αλλοιωμένο” βιογραφικό του υφ/γου Εξωτερικών! Μετά από 5 ημερες προσπάθειας να ξεπερασουν αβροχοις ποσί το “σκάνδαλο” η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ιδιος ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκαν να ανακρυσουν πρύμνα απο την αρχική δήλωση του κυβ εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα οτι “δεν υπάρχει θέμα για την κυβερνηση” και να αποπέμψουν ουσιαστικά τον κ Διαματάρη αποδεχόμενοι την … παραίτησή του!Προκειται όμως για την πρωτη προσωπική μεγάλη ηττα του Πρωθυπουργου Κυριάκου Μητσοτάκη του οποίου ηταν προσωπική επιλογη ο κ Διαματαρης που δεν ηταν βουλευτης και ο οποιος γνωριζε πολύ καλά τα πραγματικά γεγονοτα καθώς όπως πρωτο το The FaQ αποκάλυπτε δύο μόλις ημέρες μετα τις εκλογες της 7ης Ιουλίου, υπάρχει και συγγένεια εξ αγχιστείας αναμεσα στις δυο οικογενεις. Του κ Μητσοτάκη και του κ Διαματαρη.

Πιο συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου το The FaQ έθετε το ερώτημα σε σχετικό ρεπορταζ με τον τίτλο: “Και ο Βασίλης Διαματάρης (υφ/γος Εξωτερικών για την ομογένεια ) συγγενής του Πρωθυπουργού;”

“Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πρόκειται να αναγγείλει σήμερα οδηγία προς τους υπουργούς του και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων οτι απαγορεύεται να προσλάβουν συγγενεις τους … αλλά είναι φανερό οτι ΔΕΝ το εννοει για τον εαυτό του. Προφανώς ο ίδιος αυτοεξαιρείται από την “οδηγια” προς τους υπουργούς του, αφού μετά τον ξαδερφό του Γρηγόρη Δημητριάδη, που αναλαμβανει χρέη “προσωπάρχη” του Πρωθυπουργικού Γραφείου … σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την ομογένεια, Αντώνης Διαματάρης, είναι ξάδερφος του Κυριάκου Μητσοτάκη μιας και παντρεύτηκε την πρώτη ξαδέλφη του και επομένως η σχέση είναι όχι απλά φιλική όπως διαρρέουν κύκλοι τους, αλλά στενά συγγενική…”

One thought on “Όταν 2 ημερες μετά τις εκλογές το The FaQ έφερνε στο φως τη συγγενική σχέση Μητσοτάκη – Διαματάρη

Leave a Reply

5 − 4 =

Top