Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Οριστικό! ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δεν κατεβαίνουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό …

Οριστικό! ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δεν κατεβαίνουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό …

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως δεν θα κατέβει στο ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής (17/03) απέναντι στον Παναθηναίκό και επεσήμανε πως δεν θα εκδόσει εισιτήρια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 – 2019.
Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων.

Νωρίτερα, όπως αναμενόταν, η ΚΕΔ δεν είχε ορίσει ξένους ρέφερι ούτε και τους τρεις που βρέθηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Ουσιαστικά η ΚΕΔ οδηγήθηκε εξ ορισμού στα συγκεκριμένα τρία ονόματα. Όσον αφορά τους διεθνείς, ο Πουρσανίδης είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι Περιστέρι-Κύμη, ο Σχοινάς βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Σώμος και Συμεωνίδης δεν είναι αξιολογημένοι στην κατηγορία των πιο έμπειρων διαιτητών, Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου (επίσης τιμωρημένος ο τελευταίος) σφύριξαν στον αγώνα του Κυπέλλου, ενώ τέλος η Τσαρούχα δεν θεωρείται έτοιμη να βρεθεί σε τέτοιο αγώνα.

Πηγή: sdna.gr

Leave a Reply

Top