Είστε εδώ
Home > FAQ news > Οριστικό: Ισόβια και … 15 χρόνια! Εκδόθηκε η απόφαση οι Δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση της Εισαγγελέως

Οριστικό: Ισόβια και … 15 χρόνια! Εκδόθηκε η απόφαση οι Δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση της Εισαγγελέως

Η έδρα απέρριψε τα ελαφρυντικά και έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη. Σε πλήρη ταύτιση με την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, το δικαστήριο αποφάσισε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για τον καθένα από τους δυο κατηγορουμένους της υπόθεσης Τοπαλούδη. Στο άκουσμα της απόφασης το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Χωρίς να αντιδράσουν, οι δυο κατηγορούμενοι άκουσαν την απόφαση που επέβαλε στον καθένα ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 15 έτη.

Παράλληλα, αποφάσισε να επιβάλλει και κάθειρξη 15 ετών για τον καθένα για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού. Οι ποινές είναι οι ανώτατες που μπορούν να επιβληθούν για τα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ομόφωνη απόφαση για την ενοχή των κατηγορουμένων, η εισαγγελέας είχε ζητήσει να επιβληθεί η ποινή των των ισοβίων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και κάθειρξη 15 ετών για τον βιασμό της Ελένης, για τον καθένα από τους δυο κατηγορουμένους.

One thought on “Οριστικό: Ισόβια και … 15 χρόνια! Εκδόθηκε η απόφαση οι Δικαστές υιοθέτησαν την πρόταση της Εισαγγελέως

Leave a Reply

nineteen + ten =

Top