Είστε εδώ

Η … βεντέτα Μπόμπολα – Βαρδινογιάννη, κλείνει το Mega.Το παρασκήνιο της “απουσίας” Τρέμη!!!

Ζήτημα ημερών αν όχι ωρών, ίσως είναι πλέον οριστικά, το “λουκέτο” στο κανάλι, καθώς είναι απλά θέμα του ποια τράπεζα θα προλάβει να κάνει πρώτη “απαιτητά” τα δάνεια στον σταθμό. Μάλιστα αυτή η πραγματικότητα, μαζί με τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου που πέφτουν αδυσώπητα, φαίνεται να … επιβάρυνε και την … ασθένεια της Όλγας Τρέμη, για την οποία, πάντως, τηλεφώνησε και ειδοποίησε το κανάλι ο… γιος της! Βαρύ είναι το κλίμα από την πλευρά Βαρδινογιάννη για τον Φώτη Μπόμπολα τις τελευταίες ημέρες, και ειδικά μετά την κίνησή του να μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Mega, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα στη διαχείριση της καθημερινότητας του καναλιού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ( Τζίγκερ για τους παλαιότερους ), φαίνεται πως έχει ρίξει όλο το βάρος του -και ενόψει των αδειοδοτήσεων- στο Star, ενώ άνθρωποι που συνομιλούν μαζί του λένε πως «δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει οποιαδήποτε βιαστική κίνηση, αντιμετωπίζοντας με απόλυτη ψυχραιμία κάθε πιθανότητα, ακόμα και την πιο ακραία, δηλαδή το πέρασμα του καναλιού στη διαχείριση των τραπεζών, όπου υπάρχουν χρέη». ( Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη είναι από τους μεγαλομετόχους στην Τράπεζα Πειραιώς που ετοιμάζεται να προβεί σε κίνηση κατά της Τηλέτυπος…) Οι «κατηγορίες» που ακούγονται από την πλευρά Βαρδινογιάννη για τη στάση του Φώτη Μπόμπολα είναι σαφείς και συγκεκριμένες.
Ο ισχυρός άνδρας του «Πήγασου» απαιτεί να πάρει 12 με 14 εκατομμύρια ευρώ για την εταιρεία παραγωγής «Ανωση», ιδιοκτησίας του, τα οποία οφείλει το Mega, και στη συνέχεια να βάλει 10 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως και η πλευρά Βαρδινογιάννη. Κάτι τέτοιο όμως ακούγεται παράλογο, αφού στην ουσία ο κ. Μπόμπολας θα πάρει περισσότερα από όσα θα δώσει, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν χρέη και προς την εταιρεία παραγωγής της Σάσας Βαρδινογιάννη. Επίσης, ο κ. Μπόμπολας ζητά τη μετακόμιση του Mega στις εγκαταστάσεις του «Εθνους», όταν ο ίδιος πριν από πέντε χρόνια είχε αρνηθεί κατηγορηματικά πρόταση που είχε γίνει να μεταφερθεί το κανάλι στις ευρύχωρες εγκαταστάσεις του Star, στο Μαρούσι.
Υποτίθεται ότι η πλευρά Μπόμπολα έχει σχεδιάσει ένα business plan για την εξυγίανση του Mega. Ομως σε όλα τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια, όταν του ζητήθηκε να το παρουσιάσει, δεν είχε κάτι συγκεκριμένο να δείξει και μίλησε αόριστα για περικοπές. «Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η πλευρά Μπόμπολα θέλει να έχει τη διαχείριση του Mega χωρίς να βάλει ευρώ από την τσέπη της, ενώ εμείς θα βάλουμε ζεστό χρήμα και θα δώσουμε ουσιαστικά εν λευκώ εξουσιοδότηση για τον έλεγχο του καναλιού. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει», λένε οι άνθρωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Ο διευθυντής ειδήσεων, Μανώλης Καψής, ο οποίος μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ενημέρωνε καθημερινά δημοσιογράφους και τεχνικούς για την πορεία των εσωτερικών διαπραγματεύσεων στο κανάλι, σταμάτησε εδώ και λίγες ημέρες να μιλά σχετικά, τουλάχιστον δημοσίως.

Μια σκέψη στο “Η … βεντέτα Μπόμπολα – Βαρδινογιάννη, κλείνει το Mega.Το παρασκήνιο της “απουσίας” Τρέμη!!!

  1. Πολλη διαπλοκη και βρωμια ειχε μαζευτει εκει. Οποιος το παρει πρεπει να ξεβρωμισει απο πολλους το καναλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *