Είστε εδώ

Οργή συγγενή θύματος στα Τέμπη για το ανθρώπινο οστό που βρέθηκε στα μπάζα: συγγενής θύματος στα Τέμπη για το οστό που βρέθηκε: «Μας σκοτώνουν κάθε μέρα η αναλγησία και η προσπάθεια συγκάλυψης»

Εξοργισμένοι εμφανίζονται οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη μετά την ανεύρεση οστού στα χώματα που μεταφέρθηκαν από το σημείο της τραγωδίας σε ιδιωτικό οικόπεδο στη Λάρισα καταγγέλλοντας την αδιαφορία και αναλγησία της κυβέρνησης και την πρωτοφανή συγκάλυψη που έχει σχεδιαστεί από το πρώτο λεπτό του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

«Μας σκοτώνουν κάθε μέρα η ανευθυνότητά τους, η αναλγησία τους και η προσπάθεια συγκάλυψης μετατρέπονται σε οργή που στερεύει τα δάκρυα και κάνει τα δόντια να σφίγγουν ζητώντας δικαίωση» δηλώνει αγανακτισμένος ο Σωκράτης, γιος του αδικοχαμένου Παυλίνι Μπόζο.

Στην επιστολή του στο documentonews.gr o κ. Μπόζο εκφράζει τα συναισθήματα όλων των συγγενών που πληγώνονται κάθε μέρα από την κυβέρνηση καθώς απολύτως τίποτα δεν έγινε σωστά στην διαχείριση για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μπόζο:

«Έχουν περάσει 15 μήνες από το έγκλημα και ο χειρότερός μας φόβος επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά!

Ταυτοποιήθηκε το DNA επιβάτη του μοιραίου τρένου από οστό που βρέθηκε στο οικόπεδο που πέταξαν αποδεικτικά στοιχεία λίγες ώρες μετά την τραγωδία, καταρρίπτοντας τον ισχυρισμό πως τα χώματα που μεταφέρθηκαν περιείχαν μόνο χώματα και θάμνους που είχαν μεταφερθεί στα πλαίσια διαμόρφωσης του χώρου (ξεμπάζωμα-μπάζωμα) για επιχειρησιακούς λόγους.

Και ενώ περνάω τον χρόνο μου με την κόρη μου στην παιδική χαρά, χτυπάει ειδοποίηση στο κινητό μου, η οποία ήταν μια είδηση που μας αναστάτωσε για άλλη μια φορά! Ξαφνικά η καρδιά άρχισε να χτυπάει δυνατά και γρήγορα.

Την επόμενη μέρα μαθαίνω ότι δεν ήταν του πατέρα μου Παυλίνι Μπόζο, αλλά ποσώς σημασία έχει γιατί πλέον και οι 57 δολοφονημένοι του εγκλήματος των Τεμπών είναι όλοι άνθρωποί μας.

Η είδηση αυτή μας σόκαρε για τρίτη φορά, καθώς είναι η τρίτη φορά που βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη. Μας σκοτώνουν κάθε μέρα! Τα λάθη τους, η ανευθυνότητά τους, η αναλγησία τους και η προσπάθεια συγκάλυψης μετατρέπονται σε οργή που στερεύει τα δάκρυα και κάνει τα δόντια να σφίγγουν ζητώντας δικαίωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *