Είστε εδώ
Home > FAQ media > Οργή στο twitter: Οι «Πρωταγωνιστές» του Θεοδωράκη τίμησαν την παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών με τράπερς στην εκπομπή

Οργή στο twitter: Οι «Πρωταγωνιστές» του Θεοδωράκη τίμησαν την παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών με τράπερς στην εκπομπή

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη επέστρεψε, ωστόσο ξεσήκωσε την κοινή γνώμη για το γεγονός πως επέλεξε να προβάλει τράπερς της Ελλάδας και μάλιστα την παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών.

Όχι μόνο ο κόσμος δεν συγκινήθηκε από αυτά που έλεγαν, αλλά πολλοί χρήστες του twitter κατέκριναν την απόφαση αυτή, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη και προσβλητική, αφού τα τραγούδια των τράπερ έχουν τις περισσότερες φορές σεξιστικό περιεχόμενο, αφού βρίζουν τις γυναίκες και τις παρουσιάζουν ως «αντικείμενο».

Πολλοί από τους πλέον επιτυχημένους τράπερς δε δίστασαν να μιλήσουν ανοικτά για τις παρανομίες που έχουν κάνει, λέγοντας μάλιστα πως ήταν ένα «σκαλοπάτι» για να βγάλουν λεφτά. Ένας τράπερ μάλιστα, παραδέχεται στην κάμερα πως η τραπ είναι πολύ υβριστική για τις γυναίκες.

Σε άλλες χαρακτηριστικές ατάκες που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε και αυτή του Toquel: «Η παρανομία ήταν πάντα παρών στη ζωή μου και σε προσωπικό επίπεδο και οι φίλοι μου. Προσπαθούσαμε να τα καταφέρουμε με οποιοδήποτε τρόπο» είπε.

Η οργή από τους χρήστες του twitter δεν άργησε να έρθει…

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top