Είστε εδώ
Home > FAQ news > OPEN : Τι… απέγιναν ΕΝΦΙΑ, αναδρομικά σε όλους; – Οι εξαγγελίες που δεν ακούστηκαν στη ΔΕΘ! ( καλά τα εξοπλιστικά, αλλά…)

OPEN : Τι… απέγιναν ΕΝΦΙΑ, αναδρομικά σε όλους; – Οι εξαγγελίες που δεν ακούστηκαν στη ΔΕΘ! ( καλά τα εξοπλιστικά, αλλά…)

Από τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, έλειπαν αρκετές από τις εξαγγελίες που είχαν προαναγγελθεί…

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να εξήγγειλε μια σειρά από 12 μέτρα για την οικονομία, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, από αυτά ωστόσο έλειπαν αρκετές από τις εξαγγελίες που είχαν προαναγγελθεί, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ το 2021 ενώ όπως έγινε σαφές τα αναδρομικά δεν θα τα λάβουν όλοι οι συνταξιούχοι και από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης εξαιρούνται δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, ο πρωθυπουργός δεν έκανε επίσης αναφορά για το αν θα παραταθεί και για το 2021 η μείωση προκαταβολής φόρου ενώ και οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης περίμεναν μείωση 6% στον ΦΠΑ, η οποία όμως δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

Πηγή: ethnos.gr

Leave a Reply

sixteen − 4 =

Top