Είστε εδώ

Ώπααα : συνάντηση Φωφάρας – Σταύρακα

Συνάντηση Φώφης – Θεοδωράκη για το μέλλον, λέει, της… κεντροαριστεράς! Ωρέ τι μας λέτε; Τέτοιες… κοσμοϊστορικές εξελίξεις; Μωρέ θα σταματήσει η γη να γυρίζει, θα αλλάξουν φορά τα ποτάμια, ο ήλιος θα ανατείλει από τα δυτικά, οι νυχτερίδες θα πετούν την ημέρα…
Συναντιέται η Φωφάρα με τ όνομα και με τον Σταύρακα, τον αητό… Τοιμάστε τα άρματα ωρέ. Γυαλίστε τα καρυοφίλια. Και σεις, κει στο Μαξίμου, βγάλτε τα μαντήλια. Για να αποχαιρετίσετε την εξουσία.
Γιατί έρχεται ωρέ η Κεντροαριστερά, με βήμα ταχύ και βαρύ. Μεριάστε να περάσει… Και αφήστε όλες τις κουτσουκέλες σας, κάτι διαφθορές, κάτι διαφάνειες, κάτι μεταρρυθμίσεις, κάτι διαπραγματεύσεις, στην άκρη.
Αφήστε και τα σοβαρά προβλήματά σας. Κάτι εφορίες, κάτι μισθούς, κάτι συντάξεις.Τίποτε σας λέω.
Έρχεται η Κεντροαριστερά, ωρέ. Με τα ωραία της. Τα πλουμιστά της. Εκείνη που θέλει εξουσία και τίποτε άλλο. Εκείνη που είναι έτοιμη για όλα. Εκείνη που ήδη συμμάχησε μια φορά με τη νουδούλα. Κι έγινε τοσοδούλα.
Fofar Stav Kyr
Η ίδια είναι, δεν έχει αλλάξει. Όπως και να την πούμε, η ίδια είναι. Ελαφριά σαν πούπουλο στις απόψεις της και σκληρή σαν ατσάλι στο καβάτζωμα των κρίσιμων πόστων.
Αυτή είναι. Για να μην ξεχνιόμαστε, ωρέ…
Αντζελίνα η… Συριζαία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *