Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ομολογία” Αλιβιζάτου της … κεντροαριστεράς: Ηγέτη έχουμε τον Μητσοτάκη! Φορέα να μας στεγάσει θέλουμε να φτιάξουμε…”

“Ομολογία” Αλιβιζάτου της … κεντροαριστεράς: Ηγέτη έχουμε τον Μητσοτάκη! Φορέα να μας στεγάσει θέλουμε να φτιάξουμε…”

Στην πολιτική ομολογία ότι ο κυοφορούμενος “νέος φορέας” της κεντροαριστεράς, δημιουργείται για να προσφέρει την απαραίτητη κοινοβουλευτική αλλά και πολιτική στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να κερδίσει τις εκλογές και να κυβερνήσει, προχώρησε στη Θεσσαλονίκη, την πατρίδα του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο επικεφαλής της Εκλογικής Διαδικασίας ( Επιτροπή Δεοντολογίας ) για την ανάδειξη του προέδρου του μελλοντικού ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς, Νίκος Αλιβιζάτος! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την τοποθέτηση του στην προσπάθεια του να δώσει το στίγμα του υπό σύσταση φορέα λέγοντας ότι « ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τις μεταρρυθμίσεις και κατά βάθος επιδιώκει τη ρήξη, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γίνουν μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν το επιτρέπουν οι δομές της συντηρητικής παράταξης. Αυτό το κενό πρέπει να καλύψει η προοδευτική παράταξη».

Με καθαρά πολιτική ματιά η τοποθέτηση αυτή σκιαγραφεί και το πραγματικο κίνητρο της όλης προσπάθειας και του πολιτικού τρυκ που σχεδιάστηκε από επιχειρηματικά και εκδοτικά γραφεία το καλοκαίρι με τον υπό σύσταση ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς, που δεν έιναι τίποτα άλλο από ένα πολιτικό δεκανίκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σερβιρισμένο σε καινούριο αμπαλάζ!

Στόχος του θα είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και η επιστροφή με κάθε τρόπο της ΝΔ, είτε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε … κάποιον άλλο από τα παλιά ( πχ Σαμαράς, Στουρνάρας, κλπ … )!

Πηγή: enimerosi24.gr

Leave a Reply

Top