Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Οι κάτοικοι στην Άσσο που “εξαφανίστηκε” από τον Ιανό διοργανώνουν συσσίτια και η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα υποδέχεται την Γιάννα Αγγελοπούλου για το 2021!

Οι κάτοικοι στην Άσσο που “εξαφανίστηκε” από τον Ιανό διοργανώνουν συσσίτια και η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα υποδέχεται την Γιάννα Αγγελοπούλου για το 2021!

Έχετε ακούσει εσείς από πουθενά να καταγγέλλεται η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ως “εξαφανισμένη”, “απούσα” κλπ; Και ούτε πρόκειται…

Κι όμως, στην Άσσο οργανώνουν συσσίτια, σε Λευκάδα, Ιθάκη, Ζάκυνθο μετράνε τις πληγές τους αλλά η Ρόδη Κράτσα δεν προκάμει να επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές,βρίσκει όμως χρόνο να υποδεχτεί τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Γιατί όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Στην Άσσο, που θάφτηκε στις λάσπες και τις πέτρες από τον Ιανό, και για τρίτη ημέρα ήταν χωρίς ρεύμα και νερό, κάτοικοι οργάνωσαν συσσίτιο για τους συντοπίτες τους και για τους λιγοστούς τουρίστες που έχουν μείνει στην περιοχή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Και άλλες περιοχές όμως στην Κεφαλονιά, τη Λευκάδα,την Ιθάκη και τη Ζάκυνθο μετράνε τις πληγές τους μετά το πέρασμα του Ιανού.

Η περιφερειάρχης όμως Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στις πληγείσες περιοχές, αλλά σύμφωνα με τοπικά μέσα θα κάνει περιοδεία στις περιοχές που έχουν πληγεί από την Τετάρτη. Σε ανακοίνωσή της όμως σπεύδει να αναφέρει ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, αναφορικά με την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των υποδομών.

Πάντως βρήκε χρόνο για να υποδεχτεί στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων την Γιάννα Αγγελοπούλου που ξεκίνησε λέει τις συναντήσεις της στην Κέρκυρα για τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

One thought on “Οι κάτοικοι στην Άσσο που “εξαφανίστηκε” από τον Ιανό διοργανώνουν συσσίτια και η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα υποδέχεται την Γιάννα Αγγελοπούλου για το 2021!

Leave a Reply

twenty + three =

Top