Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Οι ευχές του Παύλου Πολάκη στον Άδωνη Γεωργιάδη: “Περαστικά αλλά … δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς”

Οι ευχές του Παύλου Πολάκη στον Άδωνη Γεωργιάδη: “Περαστικά αλλά … δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς”

“Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμεις τους αντιπάλους μας θελουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!”
Τις δικές του ευχές για γρήγορη και ασφαλή ανάρρωση από το χειρουργείο που υπεβλήθη, εξέφρασε ο πρώην αν Υπ. Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, στον υπ Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη. Ο Παύλος Πολάκης όμως δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει την στάση που είχε κρατήσει ο Άδ Γεωργιάδης ως Υπ Υγείας 2013-14: “Δεν ελπίζω εσυ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απελυες 2.500 γιατρους ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσυ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ισως,θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης σημειώνοντας πως : “ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία”
Σημειώνεται πως ο Υπ Ανάπτυξης μπήκε εσπευσμένα χθες στο ΕΣΥ (Νοσοκομείο ΚΑΤ) για επέμβαση σε ένα σπόνδυλο.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
“ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:
1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος.Εμεις τους αντιπάλους μας θελουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!

2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποιος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς ορους)

3) Δεν ελπίζω εσυ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απελυες 2.500 γιατρους ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσυ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ισως,θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία .”

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

three × 5 =

Top