Είστε εδώ

Ο Βασ Σκουρής “βγάζει στη σέντρα”, Μπογδάνο, Ποτάμι και τα γνωστά ΜΜΕ: ” Ποιοι και γιατί στοχοποιούν, τώρα … τον ΠτΔ; …”!

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος… κανιβαλίστηκε από τα social media, με αφορμή τη δήλωσή του για το νόμισμα, υπερασπίστηκε ο Βασίλης Σκουρής.Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο γνωστός δημοσιογράφος επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
“ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ “Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ”.
Ξεκίνησε ο γνωστός Μπογδάνος, ακολούθησε το Ποτάμι με ανακοίνωσή του-την γνώριζε άραγε ο Σταύρος Θεοδωράκης;- και εν συνεχεία τη σκυτάλη πήραν διάφοροι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι.
Πρώτον, υπάρχει άνθρωπος που αμφισβητεί τη συγκεκριμένη φράση του Προκόπη Παυλόπουλου; Αν υπάρχει ας το πει ευθέως ότι η οικονομία και το νόμισμα δεν πρέπει να υπηρετούν τον άνθρωπο.
Δεύτερον, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει πει τη συγκεκριμένη φράση τουλάχιστον είκοσι φορές. Πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι ενόψει του υπουργού Εξωτερικών του Λουξεμβούργου σε εκδήλωση για το προσφυγικό. Γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη στιγμή οι γνωστοί άγνωστοι να εγείρουν θέμα;
Τρίτον, είναι δυνατόν να επιχειρούν να μας πείσουν ότι “λαγός” όσων θέλουν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος; Ο οποίος, υπερβαίνοντας ίσως το ρόλο του, πέρυσι το καλοκαίρι έκανε τα πάντα προκειμένου να πειστεί ο Τσίπρας και η χώρα να μείνει στο ευρώ.
ΑΠΟΡΙΑ: Ποιοι και γιατί στοχοποιούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ποιούς ενοχλούν οι αλήθειες που λέει;”.
Πηγή: ysterografa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *