Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Βαγγέλης Αντώναρος αναρωτιέται μετά τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής: «Αυτός ο περίεργος φοβισμένος και αμήχανος τύπος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Ο Βαγγέλης Αντώναρος αναρωτιέται μετά τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής: «Αυτός ο περίεργος φοβισμένος και αμήχανος τύπος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Χωρίς “κόφτη”, όπως έκανε πάντα, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, περιέγραψε σε μια σκληρή ανάρτησή του τα συναισθήματα που του γέννησε η χθεσινή … “απουσία” του Έλληνα πρωθυπουργού και κατά συνέπεια των ελληνικών επιδιώξεων, από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «αυτός ο περίεργος φοβισμένος κι αμήχανος τύπος που δεν ξέρει τι να κάνει τα χέρια του και δεν ελέγχει τις εκφράσεις του προσώπου του είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Η ανάρτηση του Ε. Αντώναρου στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Ειναι απιστευτο. Αλλά αυτός ο περιεργος φοβισμένος κι αμήχανος τυπος που δεν ξέρει τι να κάνει τα χέρια του και δεν ελέγχει τις εκφράσεις του προσώπου του ειναι ο δημοκρατικα εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ούτε ο Τσαμπερλαιν — ο αρχιτεκτονας της αποτυχημενης πολιτικής του κατευνασμου — δεν ηταν τοσο “μαζεμένος” απέναντι στον Ερντογάν, συγγνωμη στον Χίτλερ, ήθελα να πω…»

Leave a Reply

6 − 4 =

Top