Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Τσίπρας αποκάλυψε το σχέδιο Μητσοτάκη: “Είχε επεξεργαστεί με κύκλους εντός και εκτός Ελλάδας σχέδιο για 4ο Μνημόνιο! Θα έλεγε ότι το φεραμε εμείς ενώ αυτός είχε προετοιμάσει και το knowhow να το εφαρμόσει”!

Ο Τσίπρας αποκάλυψε το σχέδιο Μητσοτάκη: “Είχε επεξεργαστεί με κύκλους εντός και εκτός Ελλάδας σχέδιο για 4ο Μνημόνιο! Θα έλεγε ότι το φεραμε εμείς ενώ αυτός είχε προετοιμάσει και το knowhow να το εφαρμόσει”!

Κύκλοι εκτός Ελλάδας ήθελαν 4ο μνημόνιο Μητσοτάκη ξεκαθάρισε ο Τσίπρας: Του έμεινε στα χέρια! Μια βόμβα κυριολεκτικά … για τον Κυριάκο Μητσοτάκη περιέλαμβανε, εκτός από δριμεία κριτική, η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην έναρξη της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ! Πιο συκεκριμένα ο Αλ Τσίπρας αιφνιδιασε λέγοντας ότι πριν από ενάμιση χρόνο ο Κυρικαός Μητσοτάκης, δεν μίλησε καθόλου τυχαία για τέταρτο μνημόνιο. .

“Ήταν στρατηγική επιλογή συγκεκριμένων κύκλων για την Ελλάδα. Κύκλων εκτός αλλά και εντός της χώρας”, είπε και πρόσθεσε ότι “γι’ αυτό και ο κ. Μητσοτάκης έχει ετοιμάσει το πρόγραμμά του έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο 4ο Μνημόνιο”.

“Θα έλεγε ότι το φέραμε εμείς δήθεν με την ανικανότητά μας, και αυτός θα είχε το knowhow να το εφαρμόσει. Και τώρα που τους διαψεύσαμε με πάταγο, τους έμειναν στα χέρια και τα μνημόνια και οι πιστοληπτικές γραμμές”, σχολίασε. Είπε ότι “ο κ. Μητσοτάκης έχει απομείνει με το μνημονιακό πρόγραμμά του, να θέλει να το εφαρμόσει οικειοθελώς αν εκλεγεί, χωρίς το άλλοθι της πίεσης των δανειστών”. “Πάει και αυτό το τέταρτο μνημόνιο, κατέρρευσε με πάταγο και τον πλάκωσε, τον ίδιο και όλο του το πολιτικό αφήγημα”, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: hellasjournal.com

Leave a Reply

Top