Είστε εδώ

Ο Θεοδωράκης “κάρφωσε” τον Θεοχάρη, ότι προσπάθησε να κάνει κόμμα με όνομα “Δύναμη Πολιτών” και … απέτυχε!

Σκοτώνονται στο ” αποξηραμένο ” Ποτάμι, καθώς πλέον έχει μετατραπεί και επίσημα από κόμμα, σε … συστεγαζόμενα πολιτικά γραφεία! Πρωταγωνιστές σε αυτή την ταχύτατη αποσύνθεση του σώματος του Ποταμιού που κάποιοι προσπάθησαν πριν από δύο χρόνια να πλασάρουν σαν το νέο μεγάλο μεταρρυθμιστικό πολιτικό ρεύμα, τα δυο πιο καλά “δικτυωμένα” πολιτικά του στελέχη. Ο ιδρυτής του Σταύρος Θεοδωράκης και ο … αγαπημένος του Βερολίνου και των Βρυξελλών, “πρώην” ΓΓΔΕΣ Χάρης Θεοχάρης. Σε σημερινή του συνέντευξη, λοιπόν, ο κ. Θεοχάρης υποστηρίζει ότι το Ποτάμι πληρώνει λανθασμένες επιλογές και διγλωσσία επικρίνοντας ευθέως τον κ. Θεοδωράκη.
Η απάντηση ήρθε από τον Παντελή Αβραμίδη, γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού, ο οποίος σχολίασε στο Facebook: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Θεοχάρης επιμένει να πυροβολεί το… κόμμα του. Αυτή την φορά σε «συνεργασία» με το Έθνος, που προβάλει στη πρώτη σελίδα την επίθεση στο Ποτάμι, θεωρώντας την προφανώς ως ένα από τα 4 σημαντικότερα θέματα της εβδομάδας!».
Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη ο Παντελής Αβραμίδης προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά πάντως το γαϊτανάκι που περιφέρει μήνες τώρα ο Θεοχάρης καλό θα ήταν να αποφασίσει να φερθεί επιτέλους έντιμα. Πριν από λίγες μέρες έστειλε σε εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα την διακήρυξη μιας «αυθεντικά νέας πολιτικής κίνησης» με τον τίτλο «Δύναμη Πολιτών» και υπότιτλο «Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα!». Επειδή κανένα στέλεχος του Κινήματος μας δεν δέχθηκε να την υπογράψει, την έβαλε ξανά στο συρτάρι αλλά συνεχίζει τον πόλεμο φθοράς με συνεντεύξεις και δηλώσεις. Που το πάει;
Πηγή: nonews-News.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *