Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο συνήθης “ύποπτος” Νίκος Παππάς και η “εργαλειοποίηση” Καλογρίτσα! Ενήμεροι Μητσοτάκης – ΤτΕ !

Ο συνήθης “ύποπτος” Νίκος Παππάς και η “εργαλειοποίηση” Καλογρίτσα! Ενήμεροι Μητσοτάκης – ΤτΕ !

Σε αποκαλύψεις προβαίνει η κυριακάτικη Documento σχετικά με την ξαφνική πολιτική εργαλειοποίηση από πλευράς ΝΔ και συγκεκριμένων ΜΜΕ σε ανοιχτή γραμμή με τα υπόγεια του Μαξίμου ( το “γραφείο κάτω από τη σκάλα” φωτογράφισε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή την Πέμπτη, γι αυτές τις δουλειες ), της υπόθεσης Καλογρίτσα. Πως δηλαδή μια ιδιωτική διαφορά δυο ομίλων επιχειρείται συντονισμένα να παρουσιαστεί ως ένα ακόμα επεισόδιο της σαπουνόπερας “ΣΥΡΙΖΑ-παρακράτος” που παιζεται τον τελευταίο καιρό στα συστημικά ΜΜΕ ιδιαιτερα από την ώρα που αρχισε να καταρρέει σε ακροαματικότητα το έργο “Μωϋσής” και η θεωρία περί σκευωρίας στη Novartis και μη εμπλοκής πολιτικών προσωπων στο μεγάλο σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το Documento oι τράπεζες που είχαν μηνύσει τον Χρήστο Καλογρίτσα του έδωσαν και €7 εκατομμύρια μόλις προσπάθησε να κλείσει το Documento. Μεθοδευμένα η διοίκηση της Attica Bank δεν έκανε μήνυση για να διωχθούν αυτοί που ο Στουρνάρας αποκαλούσε απατεώνες. Ενήμεροι Μητσοτάκης και διοικητής της ΤτΕ. Ξαφνικά ξεχάστηκαν τα “βοσκοτόπια” οι “εργολαβίες” και ο “αναξιόπιστος” όπως τον αποκαλούσαν τότε ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ, επιχειρηματίας και πλέον υιοθετείται σαν “ευαγγέλιο” οτι ισχυρίζεται ο ίδιος ( παρά την καταδίκη από το Διεθνές Δικαστήριο επίλυσης διαφορών της Ελβετίας ) ή οι συνήγοροί του, αναμεσά τους και ο ΚΕ του ΚΙΝΑΛ και φανατικός πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Λοβέρδος. Εδω έχει σημασία να τονιστεί πως όπως λένε πηγές που γνωρίζουν τα πράγματα, η αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα από την εφημερίδα έγινε με όλους τους τύπους, απόλυτα συντεταγμένα και κανονικά, με πρωτόκολλα που κατεγραφαν και διαμοίραζαν ακόμα και τα ‘τονερ” τα λαπτοπ και τα pc στα γραφεία.

Παράλληλα στο στόχαστρο μπαίνει γι άλλη μια φορά ο συνήθης ύποπτος του ΣΥΡΙΖΑ που τον στοχοποιούν για να φτάσουν στον Τσίπρα ώστε να ενισχύσουν το πολύ βολικό «όλοι ίδιοι είναι». Ο Νίκος Παππάς, ο υπουργός που τόλμησε να σπάσει το κλειστό καρτέλ των καναλαρχών επιβάλλοντας τη νομιμότητα της χορήγησης αδειων, του ελέγχου από την Πολιτεία της τήρησης των κανόνων στο τγηλεοπτικό πεδίθο και του σεβασμού των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, την εισροή στα κρατικά Ταμεία περίπου 270 εκατ ( 1ος διαγωνισμός ) ως αξία των τηλεοπτικών αδειών που μέχρι τότε τις είχαν τζάμπα και κυρίως να ανοόξει το πεδίο του ανατγωνισμού με τη συμμετοχή κα νέων σημαντικών παίχτών όπως ο Ιβαν Σαββίδης που σήμερα έχει το OPEN και ο Βαγγ Μαρινάκης που έχει το νέο Mega

Leave a Reply

one × 5 =

Top