Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο “ξεχασιάρης” κ. Πρωθυπουργός …. (Εξήγγειλε την ανάπλαση του Κορυδαλλού μόνο που την υλοποιεί η Δούρου!)

Ο “ξεχασιάρης” κ. Πρωθυπουργός …. (Εξήγγειλε την ανάπλαση του Κορυδαλλού μόνο που την υλοποιεί η Δούρου!)

Έργο που ήδη υλοποιείται από τη Ρένα Δούρου εξήγγγειλε ξανά ο Κ. Μητσοτάκης! Δεν είναι η πρώτη φορά. Το είχε ξανακάνει με τον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνας – Υλίκης που κατασκευάζει η Περιφέρεια Αττικής, και που στα τέλη Μαρτίου φέτος, ο τότε αρχηγός της ΑξιωματικήςΑντιπολίτευσης, είχε ανακοινώσει ότι ΘΑ κατασκευάσει!!!

Χθες λοιπόν αναφέρθηκε σε ανάσα που θα πάρουν “ο Κορυδαλλός και οι γύρω γειτονικές της Δυτικής Αθήνας” με τη μεταφορά εκτός αστικού ιστού των φυλακών Κορυδαλλού, μίλησε χθες ο ΠΘ Κ. Μητσοτάκης. “Ξέχασε” όμως (πέρα από το λάθος που του επισήμανε, στο οποίο επέμεινε, ο Γ. Ραγκούσης ότι ο Κορυδαλλός ανήκει στη Β' Πειραιά) ότι η σημερινή Διοίκηση Δούρου της Περιφέρειας Αττικής ήταν εκείνη που δρομολόγησε την κατεδάφιση και ανάπλαση της περιοχής των φυλακών. Περιφέρεια και Δήμος συνεργάστηκαν για την κατεδάφιση τμήματος των γυναικείων φυλακών, που απελευθέρωση έκταση 10 στρεμμάτων, η οποία αποδόθηκε στον Δήμο και θα αναπλασθεί προς όφελος των κατοίκων.

Έτσι ήδη προχωράει η ανάπλαση του χώρου για τη δημιουργία πάρκου 10 στρεμμάτων που περιλαμβάνει υδάτινη κατασκευή, γήπεδο 5Χ5, δύο μεγάλες παιδικές χαρές για διαφορετικές ηλικίες, πεζοδρόμους, κ.α.. Το πάρκο θα φωταγωγηθεί με
την εγκατάσταση σύγχρονων φωτιστικών led, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο θα τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία χλοοτάπητας και θα φυτευτεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός φυτών, θάμνων και δένδρων. Όχι, αυτά δεν του τα έγραψαν του Κ. Μητσοτάκη στην παρθενική του ομιλία ως πρωθυπουργού…

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

Top