Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο “πολιτικός εξόριστος” Κυριάκος Μητσοτάκης, βρήκε και “ταίρι”! Τον “πολιτικό εξόριστο” Πύρρο Δήμα!

Ο “πολιτικός εξόριστος” Κυριάκος Μητσοτάκης, βρήκε και “ταίρι”! Τον “πολιτικό εξόριστο” Πύρρο Δήμα!

Ο ένας “πολιτικός εξόριστος”, … 6 μηνών το 1967 (!!!) και άλλος ” βουβός βουλευτής και πολιτικός εξόριστος με συμβόλαιο κάποιων εκατονταδων χιλιάδων δολλαρίων στις ΗΠΑ και τα παιδιά του σε επώνυμα πανάκριβα αμερικανικά πανεπιστήμια …” !!! Σχετική ανάρτηση έκανε και ο αντιπρόεδρος του ΕΚ Δημήτρης Παπδημούλης

Περυσι στις 19 Αυγούστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αναρτησή του στο facebook έσπευδε να πάρει το μέρος του πρωην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στην επίθεση που ειχε εξαπολύσει ο τελευταίος κατά της Αυγής, με αφορμή την “Αριστεία”! Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ( που δήθεν “αποκάλυπτε” τυχαία οτι ο μικροτερος γιος του ήταν συμμαθητής με τον γιο του Δήμα και … “ευχόταν” καλή σταδιοδρομία στην κόρη του Δήμα που είχε γίνει “δεκτή” στο Yale … ) είχε κανει και την εννοιολογική γκάφα, να τον αποκαλέσει “τιμητή” προφανώς μη γνωρίζοντας ότι ο όρος είναι αρνητικός και παραπέμπει στον “κήνσορα”- επικριτή, ακριβώς το αντιθετο από το τι ηθελε να αποδωσει στον Δημα ο Μητσοτάκης !!!

Leave a Reply

Top