Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Πολάκης “καθαρίζει τα τζάμια” : Από τα 345 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Novartis στην Αμερική τα 310 είναι για τις “μίζες” στην Ελλάδα! Το μάθατε “τζουκ μποξ της δημοσιογραφίας”;

Ο Πολάκης “καθαρίζει τα τζάμια” : Από τα 345 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Novartis στην Αμερική τα 310 είναι για τις “μίζες” στην Ελλάδα! Το μάθατε “τζουκ μποξ της δημοσιογραφίας”;

Χωρίς αναισθητικό … η χειρουργικής ακρίβειας παρέμβαση του πρώην αν Υπ Υγείας στο facebook για τα “δημοσιογραφικά τζουκ μποξ” – όπως τα αποκαλεί – που προσπαθούν να κάνουν το “μαύρο άσπρο” σχετικά με το τι σημαίνει η παραδοχή της Novartis στον εξωδικαστικό συμβιβασμό στις ΗΠΑ ότι συνωμοτούσε με αξιωματούχους στην Ελλάδα για να επηρεάσει τις αποφάσεις της ελληνικής κυβωέρνησης προς όφελός της. Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη:

“ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ:
Από τα 345 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Νοβαρτις στην Αμερική για να συμβιβαστεί τα 310 εκατομμύρια ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΙΖΩΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ!!!!!
Δεν κρύβεται αυτό «δημοσιογράφοι του τζιουκ μποξ» ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ !!!!

ΥΓ Καταλάβατε γιατί ο Γεωργιαδης απειλούσε φυλάκιση την Τουλουπακη και το Χατζηνικόλα;;;;”

Leave a Reply

4 × three =

Top