FAQ news

Ο Πολάκης ανέλαβε χρέη κριτή των πάντων πλην του εαυτού του. Σειρά στο «μπουλινγκ» πήραν Παναγιωτόπουλος – Μαμουλάκης

Ο Πολάκης ανέλαβε χρέη κριτή των πάντων πλην του εαυτού του. Σειρά στο «μπουλινγκ» πήραν Παναγιωτόπουλος – Μαμουλάκης
  • Νέα εσωκομματική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ζητά από τους Χάρη Μαμουλάκη και Ανδρέα Παναγιωτόπουλο να παραδώσουν τις βουλευτικές τους έδρες, μετά την επιλογή τους να στηρίξουν την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη.

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του, υποστήριξε πως όσοι απομακρύνονται πολιτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να διατηρούν τις έδρες που απέκτησαν με το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τους λόγους που – όπως εκτιμά – δεν έχουν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Στην ανάρτησή του αναφέρθηκε ονομαστικά στους δύο βουλευτές, διερωτώμενος γιατί επιλέγουν να παραμείνουν στο Κοινοβούλιο, ενώ υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή σχετίζεται με τις επόμενες εσωκομματικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος έκανε επίσης λόγο για παρασκηνιακές κινήσεις, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν δυνάμεις που επιχειρούν να επηρεάσουν την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα αντιπαράθεση εκδηλώνεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών και η αναζήτηση νέων πολιτικών ισορροπιών στον χώρο της Αριστεράς.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Χαρη Μαμουλακη αφου διαλεγεις να στηριξεις την ΕΛΑΣ ,γιατι δεν παραιτεισαι;

Μηπως γιατι θα παρει την εδρα σου ο Σωκρατης Βαρδακης που θα στηριξει εμενα;

Ανδρεα Παναγιωτοπουλε γιατι δεν κανεις και συ το ιδιο ;

Μηπως γιατι τη θεση σου θα την παρει ο Κυριακοπουλος ο Γιωργος;

Σταματω εδω ,γιατι αυτα τα ρεπορταζ οπως στις φωτο1-2 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι αληθεια!!!

Ειναι σαφες πως «καποιοι» ξερουν με ποιον επικεφαλης ο ΣΥΡΙΖΑ και θα υπαρξει και θα δυναμωσει ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ!!»

Περισσότερα
Σχετικά
Προτεινόμενα

0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FAQ Media

Good Life

Ενέργεια

Ενέργεια

«Χρυσάφι» για τις μεγάλες πετρελαϊκές: Κέρδη 48 δισ. δολάρια σε τρεις μήνες

«Χρυσάφι» για τις μεγάλες πετρελαϊκές: Κέρδη 48 δισ. δολάρια σε τρεις μήνες

Νέα διάσταση λαμβάνει η συζήτηση για την επιβολή έκτακτης φορολογίας στις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες, καθώς τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του...