Είστε εδώ

Ο Πινόκιο και ο Μητσοτάκης! ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Οικονόμου συνεχίζει την αυτογελοιοποίησή του με διαρροές για δήθεν ανασκευή του Politico

Πρωτοφανές ψέμα ότι το Politico ανασκεύασε το ρεπορτάζ για τις υποκλοπές, αναφέρει σε ανακοίνωσλη της η Κουμουνδούρου ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για νέα αυτογελοιοποίηση του κυβερνητικού εκπροσώπου!

Διαβάστε: Σα βρεγμένη γάτα ο Οικονόμου τα μαζεύει για την ποταπή συμπεριφορα του στη Νεκτ Σταμούλη μετά τη διεθνή κατακραυγή: Θα μπορούσε να αποφευχθεί η αναφορά μου …Ανέκρουσε πρύμνα η κυβέρνηση στην μάχη με τα ξένα ΜΜΕ!

Σε ωμά ψέματα προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην προσπάθειά του να κάνει το άσπρο-μαύρο όσον αφορά τον σάλο που έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις του Politico και την επιχείρηση κατασυκοφάντησης της δημοσιογράφου Νεκταρίας Σταμούλη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εμφανίστηκε επιθετικός αναρωτώμενος, μάλιστα, τι θα κάνουν τώρα οι επικριτές της κυβέρνησης που το Politico ανασκεύασε το δημοσίευμά του.

Για το λόγου το αληθές το Politico δεν ανασκευάζει τίποτα. Απλώς, διευκρινίζει τη θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη όσον αφορά στην παρακολούθηση από την ΕΥΠ του Νίκου Ανδρουλάκη, επισημαίνοντας ότι οι δυο παραιτήσεις υποβλήθηκαν για τις «λανθασμένες ενέργειες στη διαδικασία των νόμιμων υποκλοπών». Αναφέρει, δηλαδή, ότι η παρακολούθηση Ανδρουλάκη έγινε νόμιμα από την ΕΥΠ και ότι η Αθήνα αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην ξεχωριστή αλλά παράνομη υποκλοπή που επιχειρήθηκε κατά του Ανδρουλάκη με το λογισμικό Predator, περιστατικό που έλαβε χώρα, περίπου, την ίδια ημερομηνία.

Το Politico, αναφέρει ακόμα ότι «η ελληνική κυβέρνηση δημοσίευσε την επιστολή που έστειλε ο μόνιμος αντιπρόσωπός της στην ΕΕ στις 2 Αυγούστου στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης της Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Playbook της Τετάρτης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που επιτέθηκε στη δημοσιογράφο Νεκταρία Σταμούλη, έκανε ένα υποκριτικό βήμα πίσω στους χαρακτηρισμούς του, επιμένοντας, όμως, να κουνάει το δάκτυλο ως «νόμιμος αρχισυντάκτης» και να επιμένει να αναφέρεται σε ανακριβή δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου είπε για τη δημοσιογράφο του Politico:

«Σε σχέση με τη χθεσινή αναφορά μου στην κ. Σταμούλη, οφείλω να πω ότι ελέχθη καθ΄υπερβολή και θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρός δεν διαχωρίζει στα κείμενά της τις προσωπικές της εκτιμήσεις, τις οποίες προφανώς δικαιούται να έχει από γεγονότα που αρκετές φορές όπως αναδεικνύεται είναι ανακριβή, όπως συνέβη και πρόσφατα».

Να σημειωθεί ότι το Μαξίμου είχε αρχίσει από το πρωί τις διαρροές με non paper περί ανασκευής του Politico. Μάλιστα το non paper είναι μαρκοσκελέστατο καθώς είναι 482 λέξεις.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.