Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Παύλος Πολάκης θυμίζει: Ο υπουργός της κυβέρνησης που έκλεισε το Νοσοκομείο Πατησίων σήμερα φαμφαρολογούσε υποκριτικά στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης θυμίζει: Ο υπουργός της κυβέρνησης που έκλεισε το Νοσοκομείο Πατησίων σήμερα φαμφαρολογούσε υποκριτικά στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Μία αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο Παύλος Πολάκης για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη στο Κέντρο Υγείας Πατησίων για νέα photo opp με τους εμβολιασμούς.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε μήνυμα που του έστειλαν και θυμίζει ότι ο σημερινός πρωθυπουργός που πήγε περιχαρής στο Κέντρο Υγείας Πατησίων ήταν υπουργός της κυβέρνησης που το 2013 αποφάσισε το κλείσιμο του Νοσοκομείου Πατησίων που στεγαζόταν στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και ότι ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που σε καιρό μνημονίων το ξαναάνοιξε ως Κέντρο Υγείας για τους πολίτες του κέντρου της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Για την επίσκεψη Μητσοτακη στο Κεντρο Υγειας Πατησίων (φωτό 1) ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ:

«Τι ειρωνεία….Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης του 2013 της κυβέρνησης που αποφάσισε το κλείσιμο του νοσοκομείου Πατησίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα ανερυθρίαστα και υποκριτικά απευθυνόμενος στο προσωπικό φαμφαρολογοντας μίλησε για την εμπιστοσύνη που πρέπει να οικοδομηθεί με τους πολίτες.

Κυριε πρωθυπουργέ η εύλογη εμπιστοσύνη οικοδομείται και κερδίζεται με έργα όπως αυτό που με τα μάτια σας διαπιστώσατε παίρνοντας ένα ερείπιο εγκαταλελειμμένο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εν καιρώ μνημονίων και ανοικοδομωντας το παρέδωσε μια σύγχρονη μονάδα υγείας στη υπηρεσία των πολιτών. Αυτη η διαφορετική αντιμετώπιση οφείλεται στη διαφορετική πεποίθηση και αντίληψη που μας διακρίνει για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας. Όσες υποκριτικές επιθεωρήσεις και αν κάνετε η επιλογή σας για ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της υγείας εις βάρος του δημοσίου είναι εκκωφαντική .»

ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στη ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ την υποδιοικητρια της 1ης Υπε επι ΣΥΡΙΖΑ που ήταν αυτή που ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (φωτό 2-3-4)
Κι εσυ Μητσοτακη είσαι απλά υποκριτής και ψεύτης και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων!!!!

Leave a Reply

19 − 4 =

Top