Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Παύλος Πολάκης επαναλαμβάνει μια ανάρτησή του, ειδικά για … “αντικειμε-Νικούς” !

Ο Παύλος Πολάκης επαναλαμβάνει μια ανάρτησή του, ειδικά για … “αντικειμε-Νικούς” !

Το ότι ο Παύλος Πολάκης ειναι κόκκινο πανί, εκτός από εκείνους που έχουν πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς ( και δικαστικούς) λόγους να αγριεύονται μαζί του, αλλά και για πολλούς δημοσιογραφους και ΜΜΕ, από την πρώτη μερα που ανέλαβε καθηκοντα ως αν Υπ Υγείας, είναι γνωστό σε όλους. Ότι επίσης, ψάχνουν οι αντίπαλοί του, να βρουν το παραμικρό για να του την πέσουν, μεγενθύνοντας ακόμα και εντελώς παρεμπίπτοντα περιστατικά – ενω αντίθετα αποσιωπάται σχεδόν το σύνολο του πολύ σημαντικού έργου και της συνεισφοράς του στην ανόρθωση του ΕΣΥ αλλά και την καταπολέμηση της Λερναίας Ύδρας της διαφθοράς στη Δημόσια Υγεία – είναι επίσης γνωστό . Αλλά το ότι θα χρειαζόταν να επαναλάβει μια ανάρτηση του για να γίνει … κατανοητός, είναι κάτι που συμβαινει πρώτη φορά. Και αφορμή ήταν ένας … Λιθουανός Επίτροπος, που … “την είπε” σε έναν γιατρό χειρουργό ότι … “είναι άσχετος από Υγεία”!!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας λοιπόν, ξαναέγραψε την χθεσινή του ανάρτηση για να την εμπεδώσει κάθε ενδιαφερόμενος…

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ :

πρώτον προς κάποιους δημοσιογράφους οπαδούς και εργολάβους της «κεντροαριστερής σύγκλισης» με «ανοιχτά παράθυρα» και στη σημιτική λαμογια……Και δεύτερο για κάτι αντικειμενικούς παρουσιαστές τύπου Χατζηνικολαου που απ οσα έγραψα απομόνωσε μονο μια φράση για το πότε θα το κόψω .

Έτσι το ξανά βάζω για να το διαβάζει ο πρώτος και να βουρλιζεται και ο δεύτερος μπας και δεν το διάβασε ολόκληρο ….

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτι: -Αυτος ο «τύπος» κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τσιγάρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!! -Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !! -το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα θα ειναι δική μου) -Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που ειχαμε καλέσει σε συναντηση διαπραγματευςης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοςοκομεια της χώρας μας(Υλικα επεμβατικής καρδιολογίας ) Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συναντηση και την αναπαρήγαγαν πολλα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας! Ρωτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα ,εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποία ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

OK «GUY»???

Yours sincerely Pavlos Polakis deputy Minister of Health».

Leave a Reply

Top