Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει: Να ποιος θα πάρει τα 11 εκ. για να τα μοιράσει στα ΜΜΕ ώστε να “ενημερώσουν” (και να λιβανίζουν την κυβέρνηση, βεβαίως βεβαίως)

Ο Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει: Να ποιος θα πάρει τα 11 εκ. για να τα μοιράσει στα ΜΜΕ ώστε να “ενημερώσουν” (και να λιβανίζουν την κυβέρνηση, βεβαίως βεβαίως)

Τον αποδέκτη των 11  εκ. που δέσμευσε η Προεδρία της Κυβέρνησης προκειμένου τάχα να κάνει “επικοινωνία και ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό” αποκαλύπτει με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

“ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 11 εκατομμύρια για να τα μοιράσει στα ΜΜΕ για να μας «ενημερώσουν για τον κορωναϊό»!!!(και να ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,βεβαίως βεβαίως)
Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ !
Δεν σας αφήσαμε το μαξιλάρι για να το φάτε με τα λαμόγια της δημοσιογραφιας και της επικοινωνίας!!!!!”

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα επανήλθε με νέα ανάρτηση, όπου αποκαλύπτει ότι όχι μόνο η κυβέρνηση θα δώσει 11 εκ. για “επικοινωνία” αλλά το 35% των χρημάτων θα δοθεί προκαταβολικά!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 11 εκατομμυρίων για τη διαφημιστική δαπάνη για τον κορωναϊό .ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΠ ΤΟ 35% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!!
Ζούμε μέρες νέου ΚΕΕΛΠΝΟ 2013-14!! ή για να το πω αλλιώς «η πανδημία ως ευκαιρία για τα λαμόγια της επικοινωνίας» και όχι μόνο …….

Leave a Reply

5 × 3 =

Top