Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ο Πατούλης έπαθε Μητσοτάκη!

Ο Πατούλης έπαθε Μητσοτάκη!

Τελικά μάλλον υπάρχει κάποιου είδους πατέντα στην κυβέρνηση made by Kyriakos Mitsotakis, την οποία ακολουθεί πιστά και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Έτσι μετά από την πρόσφατη, πριν από μια εβδομάδα ακριβώς, δήλωση του πρωθυπουργού ότι τάχατες η κατεδάφιση του γυναικείου τμήματος των φυλακών Κορυδαλλού (που μάλιστα έκανε λάθος και “μετακόμισε” από τον Πειραιά στη Δυτική Αθήνα!) που οδήγησε στη δημιουργία χώρου πρασίνου, οφείλεται στην… κυβέρνησή του ενώ είναι έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Ρένας Δούρου στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, τη σκυτάλη πήρε υπερηφάνως ο Γ. Πατούλης που “έπαθε Μητσοτάκη”. Και μάλιστα εις τριπλούν! Και αυτό είναι, όπως όλα δείχνουν, μόνο η αρχή!

Συγκεκριμένα, στις 5 Μαρτίου 2021, με φωτό και σχετικό Δελτίο Τύπου ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής εμφανίζει ως δικό του άλλο ένα έργο της Δούρου. Το πολύ μεγάλο και κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο υποδομής στην ιστορία των 3 καλλικρατικών πρώην δήμων: τη διευθέτηση του ρέματος Κόρμπι από τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου μέχρι την εκβολή, κόστους 20.249.000 ευρώ. Μάλιστα το έργο είχε επισκεφθεί για τον αγιασμό στις 15 Δεκεμβρίου του 2018 η Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από αντιπεριφερειάρχες, και συνομίλησε με τον δήμαρχο της πόλης, Γρηγόρη Κωνσταντέλο(εδώ η είδηση από την τοπική εφημερίδα Notia.gr αλλά και το σχετικό βίντεο της Δύναμης Ζωής). “Ο Δήμος μας έχει πάρει περίπου 47 εκατομμύρια από το ταμείο της Περιφέρειας και είναι είτε κατασκευασμένα έργα είτε δημοπρατημένα είτε προγραμματικές συμβάσεις, που σημαίνει ότι έχουμε φτάσει αισίως σε 100% απορρόφησης των πόρων και των δυνατοτήτων που μας παρείχε η Περιφέρεια. Στα εγκαίνια του έργου που θα γίνουν μετά από 24 μήνες να είμαστε εδώ και να το απολαύσουμε κατασκευασμένο”, δήλωνε τότε ο δήμαρχος.

Στις 3 Μαρτίου, πάλι με σχετικό Δελτίο Τύπου και τις ανάλογες πόζες στις φωτογραφίες, ο Περιφερειάρχης ενημέρωνε τους πολίτες για άλλο ένα έργο της… Ρένας Δούρου. Αυτή τη φορά επρόκειτο για τη “Συντήρηση Εξωτερικών Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης Περιφέρειας Αττικής” που είχε ξεκινήσει εδώ και… πέντε χρόνια από τη Διοίκηση της Δύναμης Ζωής, όπως προκύπτει και από δημοσιεύματα στις 16 Ιουνίου του 2016, όπως αυτά εδώ και  εδώ. Το θράσος Πατούλη είναι τέτοιο που δεν διστάζει να γράψει στο Δελτίο Τύπου του ότι “αξίζει να επισημανθεί ότι οι σηματοδότες στην περιοχή δεν έχουν αντικατασταθεί εδώ και δεκαετίες”!! Προφανώς παραφράζει το “έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε”.

Στις 2 Μαρτίου ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τους πολίτες, με Δελτίο Τύπου και τις ανάλογες φωτό (πάντα…) ότι επισκέφθηκε άλλο ένα έργο Δούρου. Το σημαντικό για τον Ασπρόπυργο και ευρύτερα για το Θριάσιο Πεδίο, Πάρκο Γκορυτσάς, που είναι έργο με προϋπολογισμό 3.700.000 ευρώ. “Τη δημιουργία ενός μεγάλου χώρου αστικού πρασίνου και άθλησης στον ευρύτερο περιαστικό χώρο του Δήμου Ασπροπύργου, εξασφαλίζουν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Ασπροπύργου με την υλοποίηση του έργου για την ολοκλήρωση του Πάρκου Γκορυτσάς”, έγραφαν τοπικές ιστοσελίδες στις 12 Δεκεμβρίου 2018, όπως το “Θριάσιο”.

Ξαναγράφει την πραγματικότητα ο κ. Πατούλης, ακολουθώντας το παράδειγμα του Κ. Μητσοτάκη που από τότε που ήταν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίαζε ως δικά του έργα ή έκανε προτάσεις που ήδη είχαν γίνει πράξη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή τη Διοίκηση της Δύναμης Ζωής στην Αττική!

Και είναι φανερό ότι ο Πατούλης θα συνεχίσει το “Μητσοτάκη” σχοινί – κορδόνι. Είναι άλλωστε τόσα πολλά τα έργα της Δούρου, που μπορεί να περάσει όλη τη θητεία του εμφανίζοντάς τα ως δικά του. Έχει ήδη ξεκινήσει την παραπληροφόρηση με μπρίο… θεωρώντας ότι οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου

Leave a Reply

16 + 9 =

Top