Είστε εδώ

Ο Νίκος Παππάς “δικαίωσε” το the faq: Να “μπλοκάρει” τις αποκαλύψεις θέλει η ΝΔ. Οι τράπεζες να μην κάνουν … “λάθος”, με το Mega …

«Η ΝΔ προσπάθησε να βρει μια αφορμή να μη γίνει η συζήτηση για τη διαφθορά, αλλά η συζήτηση αυτή θα γίνει», δήλωσε απερίφραστα χθες αργά το απόγευμα ο Νίκος Παππάς σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου, ταυτιζόμενος με την … “εκτίμηση” που έκανε την ίδια ώρα το the faq σχετικά με τον πραγματικό στόχο της “ξαφνικής” έμπνευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ζητήσει επειγόντως προ ημερησίας, για να εξεταστεί αν … οι Έλληνες κινδυνεύουν από τρομοκρατικό χτύπημα!!!
Παράλληλα ο υπ Επικρατείας αναφέρθηκε σε Ψυχάρη, Μέγκα και κυκλώματα φοροδιαφυγής και “μαύρου πολιτικού χρήματος”, φωτογραφίζοντας τις … ανάρμοστες σχέσεις της ΝΔ με το κύκλωμα των εκβιαστών, δημοσιογράφων και εκδοτών!
«Ο λαός μας θα καταλάβει και θα ακούσει για πάρα πολλά πράγματα», ανέφερε όταν έκανε ειδική αναφορά στα «γαλάζια» τιμολόγια, τα οποία συνδέουν την ΝΔ και τους φερόμενους εκβιαστές. «Η ΝΔ θα κληθεί να ξεκαθαρίσει αν πληρώνονται ακόμη, για ποιες δουλειές και ποια στελέχη της ΝΔ τους ελέγχουν αν κάνουν τη …δουλειά για την οποία πληρώνονται».
Στο κεφάλαιο των τηλεοπτικών αδειών και σχολιάζοντας ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις για το Mega, υπογράμμισε ότι «Οι ιδιοκτήτες των καναλιών είχαν συνηθίσει να λειτουργούν με χαριστικές ρυθμίσεις. Πλέον, πρέπει να βάλουν χρήματα για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους. Προσωπικά, θα μου προξενούσε εντύπωση αν οι διοικήσεις των τραπεζών έκαναν οτιδήποτε προκαλεί το δημόσιο αίσθημα», προειδοποιώντας τις τράπεζες να μην … ρίξουν σωσίβιο στις χρεοκοπημένες εταιρείες των καναλιών, αλλά και το Mega, να μην ρίχνει το φταίξιμο για το “λουκέτο” που έρχεται, στην κυβέρνηση. Οι μετοχοι φέρουν την ευθύνη για τις εξελίξεις, καθώς δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους …, τόνισε!
Όσο για τον Σταύρο Ψυχάρη; “Είχε την …έμπνευσή ότι η σημερινή κυβέρνηση ανατρέχει στα εγχειρίδια Γεωργαλά! Ξέρουμε ποιος εκδότης είχε στενή σχέση με τη δικτατορία… Ας προσέχουν κάποιοι τι λένε, γιατί μπορεί να υπάρξουν απαντήσεις”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *