Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > O Νίκος Χατζηνικολάου έχει νεύρα… Το “φάουλ” με τους αναγνώστες του Documento και η “πληρωμένη” απάντηση Βαξεβάνη

O Νίκος Χατζηνικολάου έχει νεύρα… Το “φάουλ” με τους αναγνώστες του Documento και η “πληρωμένη” απάντηση Βαξεβάνη

Ως “οπαδούς” μάλλον παρά ως αναγνώστες φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται τους πολίτες που ενημερώνονται από τις εφημερίδες, ο … πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων κ Νίκος Χατζηνικολάου.

Πιο συγκεκριμένα ο εκδότης της Real News απαντώντας σε tweet χρήστη του twitter σημείωσε ειρωνικά:
“«Ασχολήσου με το αγαπημένο σου Ντοκουμέντο και προώθησε το,όπως ήδη κανεις και μην συκοφαντείς τη δουλειά 150 δημοσιογράφων επειδή δεν ταυτίζεται κομματικά με τις προτιμήσεις σου.Είναι ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος σε λογαριασμό που του άσκησε κριτική, γράφοντας «Τρία πουλάκια κάθονταν… Εδώ καίγεται το σύμπαν και εσείς στην κοσμαρα σας».”

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντέδρασε με ανάρτηση στην οποία σημειώνει:
«Ρωτάνε το @NChatzinikolaou για τη στάση του στο θέμα Φουρθιώτη και αντί να απαντήσει τους λέει για το “αγαπημένο τους Documento”. Την προηγούμενη φορά που έγραψε απρεπώς για μένα, ζήτησε συγγνώμη γιατί “το είχε γράψει ένας βοηθός”. Ο σημερινός βοηθός έχει σοβαρό πρόβλημα».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε εκ νέου:
«Η στάση μου για το θέμα αυτό προκύπτει από τα σχόλια μου στα μέσα που εργάζομαι. Ορισμένοι αναγνώστες της εφημερίδας σου για κάποιο περίεργο λόγο επιτίθεται με συκοφαντικά σχόλια στις αναρτήσεις της real news! Ανέντιμοι τακτική. Εμείς σεβόμαστε όλες τις εφημερίδες, όλες τις απόψεις.»

Με πληροφορίες από parapolitika.gr

Leave a Reply

13 + nine =

Top