Είστε εδώ

Ο Μητσοτάκης απολογούμενος για το ρεσιτάλ κυνισμού: Την συνταξιούχο «μου την έφερε ο επίσκοπος»

Για ακόμα μια φορά ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να μας πείσει ότι “δεν είναι αυτό που νομιζουμε” και εν πάση περιπτώσει, τα φορτώνει σε κάποιον άλλον!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ξέφυγε από τα συνηθισμένα και ακόμα μια φορά επιτέθηκε στην αντιπολίτευση και την… εκκλησία για την απαράδεκτη απάντηση που έδωσε σε συνταξιούχο γυναίκα στην Κέρκυρα όταν εκείνη τον πλησίασε κρατώντας το χαρτάκι από το ΑΤΜ, και του είπε το συγκλονιστικό: «Πεινάω».

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ισχυρίστηκε ότι ήταν δήθεν «κοπτοραπτική» και fake news της αντιπολίτευσης, μόνο που στο βίντεο από την επίσκεψή του στη Κέρκυρα, ακούγεται καθαρά τι ακριβώς λέει. Παράλληλα, είπε την αδιανόητη δικαιολογία ότι η αναφορά στην εκκλησία έγινε γιατί «μου την έφερε ο επίσκοπος».

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» είπε σε σχετική ερώτηση. «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος» ήταν η εξοργιστική του απάντηση.

«Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αναπαράγουμε την κοπτοραπτική των κομμάτων η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι τιμά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου» συνέχισε στον ίδιο τόνο.

«Ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, είναι κάτι δεδομένο» είπε, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει. «Δεν μπορώ να αυξήσω μαγικά τις συντάξεις και να τις διπλασιάσω» ήταν το μόνο που είχε να πει, χωρίς να κάνει καμία άλλη αναφορά.

Πηγή: documentonews.gr

Μια σκέψη στο “Ο Μητσοτάκης απολογούμενος για το ρεσιτάλ κυνισμού: Την συνταξιούχο «μου την έφερε ο επίσκοπος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *