Είστε εδώ
Home > FAQ media > Ο Μαρινάκης ειδοποίησε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο Βήμα 99,5 και το ΕΣΡ παίρνει πίσω την άδεια που είχε δοθεί

Ο Μαρινάκης ειδοποίησε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο Βήμα 99,5 και το ΕΣΡ παίρνει πίσω την άδεια που είχε δοθεί

Οπως ενημέρωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Ροδόλφος Μορώνης, την επόμενη εβδομάδα το Συμβούλιο θα ανακαλέσει την άδεια του Βήμα 99.5 και η συχνότητα θα επιστρέψει στο Δημόσιο.

Προηγήθηκε ενημέρωση από την πλευρά Μαρινάκη προς το ΕΣΡ πως δεν τους ενδιαφέρει, πια, ο σταθμός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνήθηκε να πληρώσει τα χρέη του Βήμα FM, όπως και των υπολοίπων θυγατρικών του πρώην ΔΟΛ. Ο σταθμός παρέμεινε υποστελεχωμένος και στην ίδια (κακή) κατάσταση που ήταν πριν. Δεν μετακόμισε μαζί με τα υπόλοιπα «αδελφά Μέσα» στις νέες τους εγκαταστάσεις. Η παροχή ρεύματος διεκόπη, αρχικά στα στούντιο και ύστερα και στον Υμηττό.

Πλέον, όλοι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Η Άλτερ Έγκο θα κινήσει τις διαδικασίες για την λύση κι εκκαθάριση της Βήμα FM A.E. Οι απλήρωτοι τεχνικοί του σταθμού κατέσχεσαν τα μηχανήματα του και θα τα βγάλουν σε πλειστηριασμό, για να εξοφληθούν. Και το κράτος, μέσω του ΕΣΡ, πήρε πίσω την συχνότητα 99.5 ανακαλώντας την άδεια του Βήμα FM, μετά και την δήλωση της πλευράς Μαρινάκη ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει την λειτουργία του.

Πηγή: e-tetRadio.gr

Leave a Reply

Top