Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ο “κροκοδειλάκιας” Πατούλης και οι ομογενειακές οργανώσεις – σφραγίδα

Ο “κροκοδειλάκιας” Πατούλης και οι ομογενειακές οργανώσεις – σφραγίδα

Σε «ειδική αποστολή προώθηση του ιατρικού τουρισμού» της Ελλάδας, βρίσκεται ο πολύ-πρόεδρος (όπως λέμε πολυμίξερ) George Patoulis. Το Patoulis λοιπόν βρίσκεται τούτες τις ώρες στην…. Αυστραλία όπου επιτελεί… εθνικό έργο – αφού βέβαια έριξε κι ένα ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Λιάγκα στον Αντένα, μετά της συμβίας του, Μαρίνης. Μέσα σε όλα λοιπόν, κι εκτός από την προώθηση του… ιατρικού τουρισμού, το πολυμίξερ, συγγνώμη, ο πολυπρόεδρος «κατάφερε» να ζητήσει η Αυστραλία την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα με τη συνδρομή της ελληνικής ομογένειας της Μελβούρνης!!! Κουφό;;; Εντελώς.

Έχει όμως ενδιαφέρον η υπόθεση. Και τούτο γιατί:

Η εκδήλωση για τα  Μάρμαρα «συνέπεσε» με «Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας, στην Ελλάδα που διοργανώνουν το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Γιατρών, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και τον Ελληνικό Ιατρικό Σύλλογο Μελβούρνης,υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος». Πρόκειται για το Patoulis X 4.

Και αυτό γιατί : το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας το έχει ιδρύσει το Patoulis μέσω ΚΕΔΕ και ΙΣΑ, (πολυπρόεδρος ρε είπαμε) φέτος τον Μάιο!

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών ανακοινώθηκε στο πλαίσιο διημερίδας με θέμα τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα που διοργάνωσαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, και ο τομέας Ιατρικού Τουρισμού του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του ΠΙΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος, στο Μόντρεαλ του Καναδά, φέτος τον Μάρτιο!

ΚΕΔΕ και ΙΣΑ είναι πλέον τα γνωστά οχήματα του Patoulis.

Patoulis κερνά Πατούλης πίνει με άλλα λόγια.

Στην Μελβούρνη λοιπόν το Patoulis πήρε μέρος υπό τη δική του, διπλή αιγίδα (ΚΕΔΕ, ΙΣΑ) σε ένα συνέδριο που διοργάνωσε ο… ίδιος υπό τη μορφή δύο θεσμών που έχει ιδρύσει φέτος, χρησιμοποιώντας ως… ντεκόρ τους… ομογενείς. Θαύμα, θαύμα!!!

Τώρα που βρίσκει τους πόρους; Από ποιο ταμείο βγαίνουν όλα αυτά τα φράγκα για τη διοργάνωση συνεδρίων, ταξιδιών, και λοιπών εκδηλώσεων για την αυτοπροβολή του; Χυδαία ερωτήματα, που όμως απαιτούν απαντήσεις.

Ααα, και κάτι τελευταίο: Είχε άραγε ενημερώσει ο πολύ- πρόεδρος το αρμόδιο υπουργείο Τουρισμού για την πρωτοβουλία του περί «ιατρικού τουρισμού»; Ως όφειλε, καθότι θέμα που αφορά τις αρμοδιότητές του;

Αντζελίνα η Συριζαία

Leave a Reply

Top