Είστε εδώ
Home > FAQ news > (Βίντεο) O καυγάς Κοτζιά- Μπακογιάννη για την αναφορά της πρώην υπουργού Εξωτερικών στη Στάζι, τα πτυχία σπουδών και τις “πολιτικές πόρνες”!

(Βίντεο) O καυγάς Κοτζιά- Μπακογιάννη για την αναφορά της πρώην υπουργού Εξωτερικών στη Στάζι, τα πτυχία σπουδών και τις “πολιτικές πόρνες”!

Μπακογιάννη: Ηταν πολύ δύσκολες οι συζητήσεις στο Βουκουρέστι. Και προσωπικα στοχοποιήθηκα και επιθέσεις δέχθηκα στη διεθνή κοινότητα και ό,τι μπορούσε να γίνει για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση Καραμανλή είχε γίνει. Αντέξαμε όμως, κρατήσαμε ψηλά το κεφάλι. Ειχαμε πετύχει την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων. Παρακολουθώ τον υπουργό εξωτερικών να απειλει στα κανάλια με δημοσιοποιηση απορρητων εγγράφων. Είναι γνωστη στη γενιά μας η τακτική Στάζι. Τον προκαλώ να τα καταθέσει όλα. Ας καταθέσει όμως και τα δικά του,αυτά που έκανε τον τελευταίο χρόνο για να φτάσει στη συμφωνία. Τί είναi οι βουλευτές των ΑΝΕΛ; Πολιτικοί πόρνοι του κ.Τσίπρα όπως έλεγε ο Καμμένος ή ξεπουλάνε τη Μακεδονία όπως επίσης έλεγε ο Καμμένος; Εάν υπογραφεί αυτή η συμφωνία καμία κυβέρνηση δε θα μπορεί να την αρνηθεί ή να την ακυρώσει.

Κοτζιάς: Καλώ την κ.Μπακογιάννη να κανει άρση ασυλίας της

Μπακογιάννη: Καλώς, να δουμε ποιος συνεργαζόταν, κάντε μου μήνυση εγώ θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου αμέσως

Κοτζιάς: Ουδέποτε έκανα μία μέρα σπουδών στην πρώην ανατολική Γερμανία, συνέγραψα ένα βιβλίο με καθηγητή στη Δυτική Γερμανια όταν ήμουν 19 χρονών. Η Μπακογιάννη οφειλει να αποδείξει που σπούδασα. Αυτές τις αθλιότητες και προπαγάνδες λέει.

Μπακογιάννη: Αυτό που σας αμφισβήτησα αποδείχθηκε, δεν ήσασταν καθηγήτης στο Χάρβαρντ και στην Οξφόρδη. Κάντε μου μήνυση, δε θα καλυφθώ πίσω απο την ασυλία

Κοτζιάς: Είναι ψευδή τα δημοσιεύματα όσον αφορά στην επιστημονική μου κατάρτιση. Οσον αφορά στο Χαρβαρντ ουδέποτε είπα ότι ειμαι καθηγητής εκεί, αλλά ερευνητής σε ένα κέντρο του Χάρβαρντ, με τιμά όπως και το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης όπου το 2015 έκανα την ετήσια ομιλία. Στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου έχω κάνει τρεις φορές επισκέψεις ως καθηγητής. Να μας πει η Μπακογιάννη που απέκτησε τα πτυχία της και σε ποια πανεπιστήμια που δεν πάτησε.

Κόλλια: Με τον Καμμένο δεχόμαστε βολές επειδή τολμήσαμε να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, δηλώνουμε σήμερα ότι αυτή τη συμφωνία δεν την δεχόμαστε. Εχουμε το δικαίωμα να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να ονομάζει τα Σκοπια Μακεδονία. Αλλο αυτό και άλλο να ρίξουμε την κυβέρνηση γιατί έχει πρόβλημα εσωτερικό η ΝΔ. Μη γελάτε κ.Μπακογιάννη γιατί εγώ δεν είμαι Μπακογιάννη είμαι Κολλια. Στις Πρέσπες θα πάνε όσοι θέλουν. Εγώ δε θα πάω στις Πρέσπες.

Μπακογιάννη: Θα παρακαλούσα να αποφύγει κανείς χαρακτηρισμούς όπως ο ΥΠΕΞ. Σεβομαι τον εκνευρισμό της Κόλλια, καταλαβαίνω κι εγώ στη θέση της την ίδια δυσκολία θα είχα

Πηγή: news247.gr

One thought on “(Βίντεο) O καυγάς Κοτζιά- Μπακογιάννη για την αναφορά της πρώην υπουργού Εξωτερικών στη Στάζι, τα πτυχία σπουδών και τις “πολιτικές πόρνες”!

Leave a Reply

Top