Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ο Γιάννης Μοίρας αποκαλύπτει τι έγινε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο! ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΚΚΕ – ΛΑΕ προκάλεσαν την διακοπή για να μην λογοδοτήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! “Λαγοί” του Σγουρού!!!

Ο Γιάννης Μοίρας αποκαλύπτει τι έγινε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο! ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΚΚΕ – ΛΑΕ προκάλεσαν την διακοπή για να μην λογοδοτήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! “Λαγοί” του Σγουρού!!!

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ

– Δεν ξέρω αν υπήρχαν σωματεία και συλλογικότητες ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αλλά σίγουρα ο κύριος όγκος ήταν συνδικαλιστικά στελέχη του ΚΚΕ, οι γνωστοί, μονίμως ασχημονούντες, απεσταλμένοι του Λαφαζάνη και άτομα από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι συγκεντρωμένοι στο υπερώο βρίσκονταν σε άμεση συνεννόηση με τις αντίστοιχες περιφερειακές παρατάξεις, κάτι που ουδόλως έκρυβαν και οι μεν και οι δε.
– Οι συγκεντρωμένοι δεν πραγματοποίησαν μία απλή παράσταση διαμαρτυρίας. Δημιούργησαν συνθήκες διασάλευσης και παρεμπόδισης της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με συνεχείς κραυγές, εν χορώ συνθήματα και χοντρή απόπειρα πολιτικού μπούλινγκ εναντίον του καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών που αρχικώς έλαβε το λόγο και του αντιπεριφερειάρχη κ. Βασιλείου ο οποίος ανέβηκε στο βήμα στη συνέχεια.
– Με περισσή ευγένεια και υπομονή, ο πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. κ. Σχινάς παρακάλεσε επανειλημμένως τους συγκεντρωμένους να επιτρέψουν την διεξαγωγή της διαδικασίας και την κανονική ροή των τοποθετήσεων, δίχως διακοπές και παρεκτροπές. Τους ξεκαθάρισε ότι θα ελάμβαναν και εκείνοι το λόγο στο βήμα ως παρατηρητές, όπως γίνεται συνήθως άλλωστε, πέρα από τις τοποθετήσεις τις οποίες θα έκαναν οι παρατάξεις.
Της οριστικής διακοπής της συνεδρίασης, προηγήθηκε μία προσωρινή, όταν οι συγκεντρωμένοι δεν άφηναν τον αντιπεριφερειάρχη κ. Βασιλείου να κάνει την τοποθέτησή του. Ο πρόεδρος κ. Σχινάς προειδοποίησε ότι την προσωρινή διακοπή θα ακολουθούσε και η οριστική, αν εξακολουθούσαν να επικρατούν ίδιες συνθήκες. Η οριστική διακοπή συνέβη με το κλείσιμο της τοποθέτησης την οποία κατόρθωσε τελικώς να κάνει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασιλείου, όταν οι συγκεντρωμένοι άρχισαν και πάλι να διαδηλώνουν με εν χορώ συνθήματα.
Το κλίμα συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου πυροδοτήθηκε έτι περαιτέρω από τον επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ κ. Μανουσογιαννάκη ο οποίος αποκάλεσε “δολοφόνους” (!) την παράταξη της πλειοψηφίας “Δύναμη Ζωής” (καμιά κουβέντα για δημάρχους, νομάρχες, περιφερειάρχες, αντπεριφερειάρχες, βουλευτές, υπουργούς κλπ. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έτσι;), και τον επικεφαλής της παράταξης του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Αδαμόπουλο που κατήγγειλε φωναχτά ως “πράξη υποκρισίας” την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων.
– Από όσο είμαι σε θέση να υποθέσω ή/και να καταλάβω, η παράταξη της πλειοψηφίας “Δύναμη Ζωής” και η περιφερειάρχης κ. Δούρου ήταν έτοιμοι να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις πάνω στα τεκταινόμενα και στα καταγγελλόμενα. Εκείνο για το οποίο είμαι όμως απολύτως σίγουρος είναι ότι οι ευθύνες για το κακό στη Μάνδρα είναι παλιές, διαχρονικές και έχουν πίσω τους ονοματεπώνυμα και για όλα αυτά, είχα ετοιμάσει και εγώ τη δική ομιλία την οποία ελπίζω να έχω την ευκαιρία να κάνω σε προσεχή συνεδρίαση.
– Την πιο μεγάλη ανακούφιση για όσα δεν ακούστηκαν τελικώς, λογικά θα πρέπει να την έχουν νιώσει οι περιφερειακές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έλυναν κι έδεναν επί δεκαετίες στα αυτοδιοικητικά της Δυτικής Αττικής και λογικά, από σήμερα χρωστούν -ακόμη μία- μεγάλη χάρη σε ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη διακοπή της συνεδρίασης.
– Και επειδή το θράσος πάντα αποτελεί συνοδευτικό στοιχείο των διαχρονικά υπευθύνων, είδαμε μεμονωμένες σκηνές που προσωπικά με άφησαν άφωνο, όπως σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης να αποκαλεί “λαγούς που το βάζουν στα πόδια” το συνδυασμό της κ. Δούρου, ενώ απών από τη συνεδρίαση ήταν εξαρχής ο δικός του επικεφαλής, περιφερειάρχης Αττικής και νομάρχης Αθηνών μέχρι το 2014, κ. Σγουρός.
Περισσότερα, προσεχώς…

Πηγή φωτογραφίας: star.gr

Leave a Reply

Top